Follow us

Holiday Party Glam | Πώς να πετύχεις το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ για τα γιορτινά parties

Η Έλενα Πιερίδου προετοιμάζεται για τα social gatherings της εορταστικής σεζόν υιοθετώντας το πιο glamorous makeup look.

MAC COSMETICS

Ανεξάρτητα από το αν τα Χριστούγεννα σε βρουν σε πάρτι με τους συναδέλφους σου, σε ένα νυχτερινό κέντρο με τις φίλες σου, σε ένα από τα it bar της πόλης ή σε ένα house party με τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους, το γιορτινό μακιγιάζ σου δεν μπορεί παρά να είναι λαμπερό και glamourous.

Holiday Party Glam | Πώς να πετύχεις το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ για τα γιορτινά parties

Την ίδια άποψη έχει και η Έλενα Πιερίδου, η οποία την περίοδο των γιορτών αποφάσισε να αφήσει στην άκρη τον μινιμαλισμό, που συνήθως χαρακτηρίζει το καθημερινό μακιγιάζ της και να ποντάρει σε έξτρα δόσεις λάμψης, που θα κάνουν τις party εμφανίσεις της ακόμα πιο ξεχωριστές. Σύμμαχοί της στο παιχνίδι των φωτεινών αντανακλάσεων είναι οι σκιές και τα κραγιόν με glitter, αλλά και τα highlighters που χαρίζουν στο μακιγιάζ τη λάμψη που απαιτούν οι γιορτές. Άλλωστε αν δεν πειραματιστείς με το μακιγιάζ σου αυτές τις μέρες, κατά τις οποίες κάνεις -ίσως- τις πιο glamorous εμφανίσεις σου μέσα στη χρονιά, τότε πότε θα το κάνεις;

Για να πετύχει το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ, η Έλενα Πιερίδου στράφηκε στη MAC Cosmetics και τα always trusted προϊόντα της, παίρνοντας φυσικά και τις απαραίτητες συμβουλές μακιγιάζ από την Mac Senior Artist for Balkans, Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου.

Holiday Party Glam | Step by Step

Όσο σωστή και να είναι η τεχνική σου ή όσο ποιοτικά και να είναι τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσεις, ποτέ δεν θα έχεις το αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που επιθυμείς, αν δεν περιποιηθείς πρώτα κατάλληλα την επιδερμίδα σου. Η απαραίτητη ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα της Έλενας Πιερίδου δόθηκε με το Hyper Real- Serumizer, το οποίο περιέχει ceramides, υαλουρονικό οξύ και νιασιναμίδη κι έτσι εξισορροπεί, αναδομεί και ενισχύει τον δερματικό φραγμό, για βελούδινη επιδερμίδα που ακτινοβολεί.

MAC COSMETICS

Σειρά έχει η δημιουργία της πιο flawless βάσης, για την οποία φυσικά χρησιμοποιήθηκε το Studio Radiance Serum Powered Foundation, το οποίο χαρίζει μεσαία προσαρμόσιμη κάλυψη, λεία υφή και λάμψη που διαρκεί.

MAC COSMETICS

Στη συνέχεια, για να τονίσει το βλέμμα της Έλενας, η Αλεξάνδρα επιστράτευσε την Sparkler Eyeshadow στην απόχρωση Gold Crush και την Extra Dimension Eye Shadow στην απόχρωση Evening Grey, τις οποίες κι εφάρμοσε σε όλο το κινητό βλέφαρο. Έπειτα, εφάρμοσε το Eye Pencil στην απόχρωση Coffee στη γραμμή των άνω βλεφαρίδων. Για ένα extra glowy αποτέλεσμα, η Αλεξάνδρα εφάρμοσε την εξαιρετικά γυαλιστερή υγρή σκιά ματιών Dazzleshadow Liquid, στην εσωτερική γωνία. Η επιλογή της; Η απόχρωση Not afraid to sparkle, που χάρισε στο μακιγιάζ της ένα εντυπωσιακό, λαμπερό, frosty αποτέλεσμα. Το eye look της δεν θα μπορούσε φυσικά να θεωρείται ολοκληρωμένο χωρίς μερικές στρώσεις της Mackstack Mascara για πλούσιο όγκο, αλλά και μήκος.

MAC
Όλη η limited-edition MAC Bizarre Blizzard Bash

Η απαραίτητη γιορτινή λάμψη στο πρόσωπο δόθηκε με το limited-edition highlighter Extra Dimension Skinfish Poudre Lumiere στην απόχρωση Gleamscape, το οποίο εφαρμόστηκε ψηλά στα ζυγωματικά χαρίζοντας ένα φωτεινό, αψεγάδιαστο, μεταλλικό αποτέλεσμα.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του look δεν είναι άλλος από τα σκουρόχρωμα μπορντό χείλη, μία από τις μεγαλύτερες τάσεις μακιγιάζ της σεζόν. Η αγαπημένη απόχρωση της Έλενας Πιερίδου από τα 24HR Lipstick Rouge είναι η Vixen, ένα πολύ βαθύ μπορντό, που ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας. "Αν και το συγκεκριμένο κραγιόν είναι ματ, τα χείλη μου δεν ξεφλουδίζουν, ενώ το χρώμα διατηρείται αναλλοίωτο για ώρες", λέει η ίδια. Με άλλα λόγια πρόκειται για την ιδανική φόρμουλα για το καθιερωμένο φιλί όταν το ρολόι δείξει 12πμ το πρωί της 1ης Ιανουαρίου!

MAC COSMETICS

Η τελική πινελιά στο lip look δόθηκε με το limited-edition Fizzy Feels Lip Balm στην απόχρωση Shiver Shimmy, το οποίο χρησιμοποιήθηκε σαν topper, δηλαδή πάνω από κραγιόν, χαρίζοντας στα χείλη την πιο εντυπωσιακή περλέ λάμψη.

MAC COSMETICS

Αν θέλεις να υιοθετήσεις ένα εξίσου εντυπωσιακό makeup look για το επόμενο γιορτινό party σου, κλείσε ραντεβού για μία από τις εξατομικευμένες υπηρεσίες μακιγιάζ κι εξαργύρωσέ την με ίσης αξίας προϊόντα MAC Cosmetics της επιλογής σου.

MAC COSMETICS

Στη θέση σου θα επιλέγαμε σίγουρα ένα κραγιόν VIVA GLAM. Με motto την ενδυνάμωση και το σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη, το εμβληματικό VIVA GLAM της MAC Cosmetics γιορτάζει 30 χρόνια ακατάπαυστης δράσης κατά του ιού HIV/AIDS. Aπό την ίδρυσή του το 1994, οι founders Frank Toskan και Frank Angelo μοιράστηκαν ένα κοινό όραμα· να ευαισθητοποιήσουν την κοινωνία μέσω του πάθους τους για το μακιγιάζ. Μέχρι και σήμερα, συνεχίζοντας τη δέσμευση της για ένα καλύτερο μέλλον, η MAC μέσω του VIVA GLAM μετατρέπει κάθε κραγιόν σε ένα σύμβολο, καθώς με κάθε αγορά ενός lipstick από τις 3 μοναδικές VIVA GLAM αποχρώσεις, δωρίζει το 100% των εσόδων σε τοπικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που μάχονται για τις υψηλές αξίες και την αλλαγή.

Φωτογραφίες: Βασίλης Μαντάς
Βίντεο: Creative Media Box

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ