Follow us

Η Τόνια Σωτηροπούλου έκανε το πιο γιορτινό μακιγιάζ μόνο με eye liner - και χωρίς ίχνος glitter

Εάν δεν σου αρέσει η χρυσόσκονη στο μακιγιάζ, η πρόταση της ηθοποιού είναι ιδανική για σένα.

Τόνια Σωτηροπούλου NDP Photo Agency

Το γιορτινό μακιγιάζ είναι, καλώς ή κακώς, συνυφασμένο με πολλή λάμψη, glitter και χρυσές ή ασημί αποχρώσεις, με στόχο να τραβήξουν όλη την προσοχή στο πρόσωπο. Φυσικά, πουθενά δεν υπάρχουν κανόνες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις ό,τι μακιγιάζ σου αρέσει και να δείξεις το ίδιο υπέροχη - ακόμα κι αν μιλάμε για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

Έτσι, αν δεν εισαι fan του glitter και θες κάτι πιο απλό μεν, επίσημο δε, πάρε ιδέες από τα γιορτινά makeup looks της Τόνιας Σωτηροπούλου, που όπως πάντα κατάφερε να βρει τη χρυσή τομή ανάμεσα στο απαστράπτον "χριστουγεννιάτικο" μακιγιάζ και στο πιο διακριτικό και κομψό, που μάλιστα κολακεύει κάθε μελαχρινή κοπέλα. Με λίγα λόγια, το μακιγιάζ της ηθοποιού είναι όσο λαμπερό πρέπει για τη γιορτινή περίοδο, χωρίς ωστόσο να "φωνάζει".

Τα πιο ινσταγκραμικά beauty δώρα που μπορείς να κάνεις στις φίλες σου φέτος στις γιορτές

Αυτή τη φορά, η Τόνια Σωτηροπούλου έδωσε έμφαση τόσο στα μάτια όσο και στα χείλη. Αναλυτικότερα, χρησιμοποίησε μια ροζ φωτεινή σκιά για τα βλέφαρα και σχημάτισε μια αρκετά παχιά γραμμή eye liner, για να τονίσει το σχήμα τους. Με δύο μόλις προϊόντα μακιγιάζ, έκανε το βλέμμα της να ξεχωρίζει. Βέβαια, επέλεξε να δώσει χρώμα και στα χείλη της, και μάλιστα πολύ έντονο, μιας και φόρεσε ένα πολύ σκούρο, μπορντό κραγιόν.

3 SOS skincare tips για την πιο λαμπερή επιδερμίδα φέτος στο ρεβεγιόν

Δες το αποτέλεσμα:

Η Τόνια Σωτηροπούλου έκανε το πιο γιορτινό μακιγιάζ μόνο με eye liner - και χωρίς ίχνος glitter

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ