Follow us

3 χτενίσματα που θα σε αναδείξουν στην πιο stylish παρουσία των γιορτών

+ Πώς να τα δημιουργήσεις μόνη σου στο σπίτι.

γιορτινά χτενίσματα Splash News/Ideal Image

Κάθε γυναίκα φέρνει το A-game της στα γιορτινά parties και social gatherings, όπως άλλωστε απαιτεί η εποχή. Όλες θα φορέσουν παγιέτες, φορέματα με glitter και εντυπωσιακές γόβες. Για να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος φέρσου έξυπνα κι ολοκλήρωσε το look σου με ένα show stopping χτένισμα, που θα κάνει τους πάντες να γυρίζουν στο πέρασμά σου:

Big Curls

Αν έχεις σγουρά μαλλιά κι αγαπάς τον έντονο όγκο ή αν απλά θέλεις να υποδεχτείς τη νέα χρονιά σαν άλλη Disco Queen, τότε δεν έχεις παρά να ολοκληρώσεις το look σου με εντυπωσιακές μπούκλες.

3 χτενίσματα που θα σε αναδείξουν στην πιο stylish παρουσία των γιορτών

Για το πιο show stopping αποτέλεσμα, επιστράτευσε το πιστολάκι μαλλιών Supersonic της Dyson με τη φυσούνα για μπούκλες. Δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε σεσουάρ. Σε αντίθεση με κάποια άλλα, το Dyson Supersonic™ μετρά τη θερμοκρασία του αέρα περισσότερες από 40 φορές το δευτερόλεπτο και ρυθμίζει τη θερμότητα, αποτρέποντας έτσι τη φθορά από την υπερβολική θερμότητα και βοηθώντας στην προστασία της λάμψης των μαλλιών.

Dyson

Έχει τρεις ακριβείς ρυθμίσεις ταχύτητας, τέσσερις ακριβείς ρυθμίσεις θερμότητας και λειτουργία κρύου αέρα, ενώ έρχεται μαζί με πέντε διαφορετικά εξαρτήματα για να πετύχεις ακριβώς το look που επιθυμείς κάθε φορά.

Sleek & Straight

Τα απόλυτα ίσια, λεία μαλλιά θα είναι πάντα chic. Ειδικά τώρα την περίοδο των γιορτών αποτελούν την ιδανική επιλογή για εσένα που θα διαλέξεις μια '90s inspired τουαλέτα ή ένα εντυπωσιακό φόρεμα με πολλά στρας ή παγιέτες, καθώς μπορούν να συμπληρώσουν τέλεια την εικόνα σου, χωρίς να αποσπάσουν την προσοχή από το outfit σου.

Dyson

Για να πετύχεις ένα απόλυτα sleek αποτέλεσμα χρησιμοποίησε το καινοτόμο ισιωτικό Dyson Corrale, το οποίο διαθέτει εύκαμπτες πλάκες από κράμα χαλκού και μαγγάνιο που "αγκαλιάζουν" τα μαλλιά, για μεγαλύτερο έλεγχο κατά τη διάρκεια του styling, λιγότερο φριζάρισμα και εξαιρετικό αποτέλεσμα με μειωμένη εξάρτηση από τη θερμότητα.

Dyson

Σε αντίθεση με άλλη ισιωτικά, το Dyson Corrale δεν ταλαιπωρεί τα μαλλιά κατά το styling, χάρη στον έξυπνο αισθητήρα του, ο οποίος ανιχνεύει τη θερμοκρασία 100 φορές το δευτερόλεπτο και ρυθμίζει ανάλογα, εξασφαλίζοντας ότι η θερμοκρασία διατηρείται σταθερή. Μάλιστα, έχει τρεις ακριβείς ρυθμίσεις θερμότητας (165°C, 185°C and 210°C) για να ταιριάζουν στον τύπο των μαλλιών σου, το μήκος και το επιθυμητό στιλ.

Director's Tip: Για ένα ακόμα πιο λείο αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε συνδυαστικά το Supersonic με το νέο εξάρτημα Flyaway, το οποίο αξιοποιεί το φαινόμενο Coanda για να ανασηκώνει τα μακριά μαλλιά και να κρύβει τα ατίθασα.

Tousled Waves

Αν το κούρεμά σου χαρακτηρίζεται από πολλά layers ή αν απλά προτιμάς τα πιο ανάλαφρα χτενίσματα, δημιούργησε messy κυματισμούς στα μαλλιά σου, που θα σε κάνουν να δείχνεις ανεπιτήδευτα αισθησιακή.

Dyson

Για να πετύχεις το πιο όμορφο tousled wavy look, χρησιμοποίησε και πάλι το Dyson Corrale. Είναι ασύρματο με δυνατότητα χρήσης χωρίς καλώδιο έως και 30 λεπτά με τη θερμική απόδοση ενός ισιωτικού μαλλιών με καλώδιο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να αλλάξεις το look σου ακόμα και στο (παρκαρισμένο φυσικά) αυτοκίνητο, στο δρόμο από το οικογενειακό τραπέζι για το χριστουγεννιάτικο party. Αν το χρειαστείς αργότερα για ένα γρήγορο touch up μπορείς απλά να το συνδέσεις κανονικά στην πρίζα και να το χρησιμοποιήσεις με τον "παραδοσιακό" τρόπο ή να το αφήσεις να φορτίσει (επαναφορτίζεται πλήρως σε μόλις 70 λεπτά) έτσι ώστε να είναι έτοιμο για το επόμενο γιορτινό gathering.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου τη σελίδα Dyson και το IG Account: @dyson_damkalidis_distributor

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ