Follow us

TikTok Viral | Το πανεύκολο trick για σούπερ απαλά χείλη τώρα το χειμώνα

Αντίο σκασμένα χείλη!

ξηρά χείλη Splash News/Ideal Image

Οι αλλαγές στη θερμοκρασία μεταβάλλουν τις ανάγκες της επιδερμίδας κάνοντας την βαθιά ενυδάτωσή της ακόμα πιο απαραίτητη. Ένα από τα σημεία του σώματος που δείχνουν πρώτα την "ενόχλησή" τους από τον κρύο αέρα είναι τα χείλη, τα οποία τείνουν να σκάνε και να ξεφλουδίζουν. Για την προστασία και την ενυδάτωσή τους, πολλές φορές ένα lip balm δεν αρκεί. Στο TikTok βρήκαμε το καλύτερο trick που κάνει τα ξηρά χείλη, σούπερ απαλά και λεία.

Μακιγιάζ για καστανά μάτια | Η σκιά στην οποία ορκίζονται οι makeup artitsts

Δεν χρειάζεται ούτε να αγοράσεις κάποια ακριβή μάσκα χειλιών, ούτε lip scubs. Το μυστικό για μεταξένια χείλη είναι πολύ πιο απλό και οικονομικό. Μετά το ντους, όσο ακόμα τα χείλη σου είναι βρεγμένα, εφάρμοσε λίγη βαζελίνη, η οποία θα "κλειδώσει" την υγρασία, αφήνοντας τα χείλη σου πραγματικά απαλά. Εναλλακτικά, εφάρμοσε το αγαπημένο σου lip balm κι από πάνω ένα πιο πλούσιο βάλσαμο, όπως η βαζελίνη, για να "κλειδώσεις" την υγρασία.

5 οικονομικά αρώματα που μυρίζουν καθαριότητα

Ιδανικά κάνε αυτή τη διαδικασία το βράδυ, λίγο πριν πέσεις για ύπνο και σου υποσχόμαστε ότι το πρωί θα ξυπνήσεις με τα πιο όμορφα χείλη που είχες ποτέ, έτοιμα για την εφαρμογή του αγαπημένου σου κραγιόν.

Δες το βίντεο:

@cosywithangie how to not have dry lips this winter without spending a ton of money on expensive lip masks and scrubs xx P.S. you don’t have to use vaseline. I know people are being really careful of what they’re purchasing right now, so you can just use the occlusive of your choice. I’ve just had this lip balm for quite a while so it’s what I have on hand already🫶🏽 #drylips #skincaretips ♬ maria - K7SSLAND.MP3™

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ