Follow us

Βανίλια & Καραμέλα | Τα πιο απολαυστικά αρώματα που θα δοκιμάσεις ποτέ

Για να μυρίζεις σαν το πιο γλυκό επιδόρπιο.

άρωμα βανίλια καραμέλα Splash News/Ideal Image

Σκέφτεσαι κάτι πιο γλυκό κι απολαυστικό από τη βανίλια και την καραμέλα; Φαντάσου τώρα να συνδυάζονται στην ίδια αρωματική σύνθεση, μαζί με λευκά άνθη ή ακόμα και καστανή ζάχαρη, κακάο και πραλίνα. Όπως καταλαβαίνεις, το αποτέλεσμα θυμίζει τη μυρωδιά που πλημμυρίζει τον αέρα έξω από ένα καλό ζαχαροπλαστείο. Σαν σωστές, γλυκατζούδες ψάξαμε, δοκιμάσαμε αρκετά και τελικά καταλήξαμε ότι αυτές είναι οι καλύτερες επιλογές για εσένα που ψάχνεις ένα άρωμα με βανίλια και καραμέλα:

5 οικονομικά αρώματα που μυρίζουν γλυκιά βανίλια

Director's Choice | Τα καλύτερα αρώματα με βανίλια και καραμέλα

Dolcelisier Perfume, L' Erbolario

Dolcelisier Perfume, L' Erbolario

Η γλυκιά, ζαχαρώδης, αρωματική αίσθηση του Dolcelisier Perfume υπόσχεται μια ακαταμάχητη γλυκύτητα, ενώ το απροσδόκητο και ελκυστικό άρωμα του, που μοιάζει με λικέρ, προσφέρει μια έντονη και ζωντανή γοητεία. Αποτελεί το τέλειο πάντρεμα καραμέλας, κακάο και βανίλιας. 

Love Don't Be Shy Eau de Parfum, By Kilian

Love Don't Be Shy Eau de Parfum, By Kilian

Το αγαπημένο άρωμα της Rihanna μυρίζει σαν γλυκό marshmellow συνδυάζοντας νότες από λευκά άνθη, περγαμόντο, πιπέρι και κάρδαμο με τη γλυκιά βανίλια και καραμέλα.

Yes I Am Eau de Parfum, Cacharel

Yes I Am Eau de Parfum, Cacharel

Μοναδικές νότες βατόμουρου και μανταρινιού χαρίζουν μία παιχνιδιάρικη αίσθηση στο άρωμα, ενώ η συμφωνία λευκών λουλουδιών - άνθος πιπερόριζας (τζίντζερ), γαρδένια και γιασεμί – αντανακλούν τον αισθησιακό χαρακτήρα της νέας, με αυτοπεποίθηση γυναίκας του σήμερα. Τέλος, το γάλα, η καραμέλα και η βανίλια τού χαρίζουν μια υπέροχη γλυκύτητα. 

Candy Eau de Parfum, Prada

Candy Eau de Parfum, Prada

Το Prada Candy Eau de Parfum είναι ένα παιχνιδιάρικο και σοφιστικέ άρωμα με λαχταριστές ανατολίτικες νότες που συνδυάζει πληθωρικές δόσεις διακριτικού λευκού μόσχου, και ζεστής βενζόης με τη γλυκιά βανίλια κι ένα εθιστικό ίχνος καραμέλας. 

Black Sugar Eau de Toilette, KORRES (στα φαρμακεία)

Black Sugar Eau de Toilette, KORRES (στα φαρμακεία)

Στην κορυφή της αρωματικής εμπειρίας του Black Sugar αποκαλύπτεται ένας συνδυασμός από ζεστές, πλούσιες νότες καραμέλας και κεχριμπαριου. Η αρωματική σύνθεση συμπληρώνεται με βανίλια, καστανή ζάχαρη, ηλιοτρόπιο και tonka bean. 

Mmmm... Eau de Parfum, Juliette Has A Gun

Mmmm... Eau de Parfum, Juliette Has A Gun

Το Mmmm... Eau de Parfum αποτελεί μια γοητευτική σύνθεση βανίλιας και νερόλι, καραμέλας και σανδαλόξυλου, λευκού μόσχου και ίριδας. Η γλυκιά οσφριτική διάθεση του, αναζωογονεί τις αισθήσεις και κυρίως εκείνη της ευχαρίστησης.

Brazilian Crush Body Fragrance Mist, Sol de Janeiro (sephora.gr)

Brazilian Crush Body Fragrance Mist, Sol de Janeiro (sephora.gr)

Αν και πρόκειται για mist κι όχι για άρωμα, το viral Brazilian Crush Body Fragrance Mist δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας. Ο συνδυασμός καραμέλας, βανίλιας και φιστικιού Αιγίνης το κάνει πραγματικά εθιστικό.

Angel Eau de Parfum, Mugler

Angel Eau de Parfum, Mugler

Το Angel Eau de Parfum είναι ένας ύμνος στην απόλαυση: Νότες από περγαμόντο, πραλίνα, πατσουλί, καραμέλα και βανίλια είναι σε υπερβολική δοσολογία αλλά ταυτόχρονα σε απόλυτη ισορροπία. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ