Follow us

Tried & tested | Με αυτό το χρώμα νυχιών θα δείχνεις πάντοτε κομψή

Η απόχρωση που μας "κερδίζει" ξανά και ξανά.

Kaia Gerber Splash News / Ideal Image

Αν και είναι σύνηθες να αλλάζουμε χρώμα νυχιών ανάλογα με την εποχή (με το μπορντό, το κόκκινο και το μαύρο να είναι τα πιο δημοφιλή αυτή την περίοδο), υπάρχει μια κομψή απόχρωση που θεωρείται, αναμφίβολα, διαχρονική. Το sheer pink (αλλά και όλοι οι υποτόνοι του) μπορεί να δείχνει πιο ανοιξιάτικο χάρη στη φωτεινότητά του, αποτελεί ωστόσο το πιο ευέλικτο χρώμα, που ταιριάζει σε κάθε περίσταση.

"Peach Fuzz" manicure | To χρώμα της χρονιάς δείχνει "ακριβό" στα νύχια μας

Το εντυπωσιακό με το ροζ είναι ότι, παρότι δεν αρέσει σε πολλές γυναίκες, εντούτοις σχεδόν όλες το επιλέγουν για το μανικιούρ τους μιας και στα νύχια δείχνει εντελώς διαφορετικό. Το φανερό πλεονέκτημά του είναι ότι δεν επισκιάζει κανένα outfit, ακριβώς επειδή είναι πιο ήπιο - ταιριάζει επομένως με όλα σχεδόν τα χρώματα που μπορεί να φοράς. Ταυτόχρονα, προσθέτει μια υποψία χρώματος και συμπληρώνει με τον πιο κομψό και διακριτικό τρόπο κάθε εμφάνιση, αφού κάνει τα νύχια να δείχνουν άψογα φροντισμένα. Ακόμα κι αν το θεωρείς "βαρετό" με κάποιον τρόπο, δεν μπορείς να μην παραδεχτείς ότι προσδίδει μια πολυτέλεια σε κάθε look.

Φυσικά, πολυτελή, nude νύχια | Γιατί τόσος χαμός με το "Rich Girl manicure";

Από το γνωστό baby pink, το ροζ της Barbie, το sheer & pale pink αλλά και το subtle pink french, σίγουρα υπάρχει ένας τόνος του ροζ που θα κολακεύει απόλυτα την επιδερμίδα σου.

Οι παρακάτω φωτογραφίες θα σε πείσουν ότι το ροζ είναι το πιο classy χρώμα νυχιών διαχρονικά:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ