Follow us

Τα 3 tips για πιο υγιή και λαμπερά μαλλιά στα οποία ορκίζονται τα TikTok girlies

Τα προϊόντα περιποίησης που προτείνουν και τα χτενίσματα χωρίς θερμότητα που λατρεύουν.

Beauty Splash News/Ideal Image

Το TikTok αποτελεί μία ανεξάντλητη πηγή πληροφοριών, συμβουλών και tips για κάθε τομέα της ζωής, από τη μαγειρική μέχρι το στιλ και την ομορφιά. Όσον αφορά τα μαλλιά, τα TikTok girlies δεν σταματούν να δοκιμάζουν νέα προϊόντα, να παρουσιάζουν τα καλύτερα, αλλά και να ανακαλύπτουν νέους τρόπους να διατηρούν τα μαλλιά τους λεία, μακριά και υγιή. Ιδού οι 3 top συμβουλές τους για πιο δυνατά μαλλιά:

Χρησιμοποίησε τα σωστά προϊόντα περιποίησης

Δεν είναι όλα τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών ίδια. Κι όπως λένε διαρκώς τα beauty girls του TikTok, μια καλή haircare ρουτίνα αποτελεί το Α και το Ω για πιο υγιή και λαμπερά μαλλιά.

Τα 3 tips για πιο υγιή και λαμπερά μαλλιά στα οποία ορκίζονται τα TikTok girlies

Η νέα beauty εμμονή τους αυτήν την περίοδο είναι η σειρά Acidic Bonding Concentrate της Redken για εντατική επανόρθωση, πλούσια ενυδάτωση, προστασία χρώματος κι εύκολο ξεμπέρδεμα.

Redken

Πρόκειται για ένα σύστημα περιποίησης που ξεκινάει με το πρωτόκολλο της σειράς στο κομμωτήριο και συνεχίζει στο σπίτι με το pre-treatment, το shampoo, το conditioner, τη μάσκα και το leave in της σειράς. Είναι ιδανικό για κάθε τύπο μαλλιών και ανάγκη ενώ ενδυναμώνει την τρίχα και αυξάνει την ανθεκτικότητα των ταλαιπωρημένων μαλλιών, προσφέροντας τους πλούσια ενυδάτωση, μοναδική απαλότητα και ασυναγώνιστη λάμψη.

Redken

Εμπλουτισμένα με Κιτρικό Οξύ και Α-H-A, το σαμπουάν και το conditioner της σειράς Acidic Bonding Concentrate ενισχύουν τους εξασθενημένους δεσμούς της τρίχας προσφέροντας άμεση ενδυνάμωση και ανθεκτικότητα μετά τις υπηρεσίες ξανοίγματος ή μετά τις υπηρεσίες βαφής. Ένα search στο TikTok θα σε πείσει για τα εντυπωσιακά αποτελέσματά τους -trust us!

@amaliaaat @Redken & Acidic Bonding Concentrate έμεινα εντυπωσιασμένη από την 1η κιόλας χρήση! Only Love! #redken #redkengr #redkenabc @Angelopouloshair.gr #fy #fyp #greektiktok #haircare #hair ♬ Popular - From The Idol Vol. 1 (Music from the HBO Original Series) - The Weeknd & Madonna

Ξεκίνησε χρησιμοποιώντας το σαμπουάν, κάνοντας απαλό μασάζ στις ρίζες. Η πλούσια σύνθεσή του προσφέρει ενδυνάμωση, ενυδάτωση και προστασία του χρώματος, ενώ παράλληλα ενδυναμώνει τους εξασθενημένους από τη βαφή δεσμούς, μειώνει έως και 56% το σπάσιμο της τρίχας, προσφέροντας 11 φορές πιο λεία μαλλιά.

Μετά το ξέβγαλμα, εφάρμοσε το conditioner στα μήκη, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στις άκρες. Η ισχυρή μαλακτική σύνθεσή του θα αφήσει τα μαλλιά σου μεταξένια κι απαλά, ενώ τα πολύτιμα συστατικά της θα συμβάλλουν στην προστασία από το ξεθώριασμα του χρώματος και φυσικά στην ενδυνάμωση των μαλλιών. Αφού το ξεβγάλεις κι αυτό, είσαι έτοιμη να κάνεις το καθιερωμένο styling.

Director's Tip: Για μια έξτρα δόση ενυδάτωσης και θρέψης, χρησιμοποίησε μία φορά την εβδομάδα τη μάσκα της σειράς Acidic Bonding Concentrate. Εμπλουτισμένη με cationic agent και θρεπτικά έλαια, η μάσκα αυτή ξεμπερδεύει τα μαλλιά χαρίζοντάς τους έξτρα ενυδάτωση και λάμψη, ενώ παράλληλα μειώνει τις φθορές και τα ενδυναμώνει επαναφέροντας την υγιή εικόνα τους.

Δημιούργησε heat free μπούκλες

Το styling με hot tools, όπως το σεσουάρ, η πρέσα ισιώματος και το ψαλίδι για μπούκλες, αποτελεί μία από τις βασικές αιτίες της φθοράς στα μαλλιά. Κι όμως υπάρχει τρόπος να δείχνεις κάθε μέρα καλοχτενισμένη και να βάλεις το περιβόητο #hairgoals στα posts σου και μάλιστα χωρίς να ταλαιπωρήσεις καθόλου τα μαλλιά σου.

Τα TikTok girlies ορκίζονται στα μεταξωτά curls, με τα οποία δημιουργούν μπούκλες κομμωτηρίου διατηρώντας τα μαλλιά τους όμως λαμπερά, υγιή και λεία με 0 σπάσιμο.

Λίγο πριν κοιμηθείς, τοποθέτησε το curler στην κορυφή του κεφαλιού σου και στη συνέχεια δημιούργησε ένα twist σε κάθε πλευρά προσθέτοντας κάθε φορά και περισσότερα μαλλιά. Στη συνέχεια στερέωσε τα twists με scrunchies και προαιρετικά, ψέκασε με λίγο hairspray. Το επόμενο πρωί, ξετύλιξε τα μαλλιά σου, εφάρμοσε λίγο ενυδατικό έλαιο και έχεις τις πιο εντυπωσιακές μπούκλες.

Υιοθέτησε την τάση των sleek buns

Όταν δεν υιοθετούν heat free μπούκλες, ένα είναι το χτένισμα στο οποίο ορκίζονται τα TikTok girlies. Φυσικά αναφερόμαστε στα sleek buns, τα οποία ταιριάζουν άψογα στην clean girl αισθητική που κάνει θραύση στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Μάζεψε όλα τα μαλλιά σου σε μία χαμηλή αλογοουρά κι έπειτα στριφογύρισέ την γύρω από τον εαυτό της για να δημιουργήσεις ένα απλό bun. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε έναν αφρό ή ένα τζελ για να πετύχεις ένα απόλυτα sleek finish και να τιθασεύεις τις φύτρες σου.

Υιοθέτησε το εν λόγω χτένισμα σε μαλλιά 2ης ή 3ης μέρας, έτσι ώστε να καμουφλάρεις τη λιπαρότητα στις ρίζες και να μη χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις θερμότητα για να τα κάνεις να δείχνουν κομψά.

info
H σειρά ABC της Redken είναι ο απόλυτος σύμμαχος της γυναίκας στην αναδόμηση μαλλιών. Αναζήτησε όλα τα προϊόντα στο κοντινότερο κομμωτήριο Redken και online σε επιλεγμένους retailers.
Ακολούθησε τη Redken στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram @Redken για να μαθαίνετε όλα τα τελευταία νέα της μάρκας! #Redken #Redkengr #ABC

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ