Follow us

Mob Wife mani | 5 διάσημες Ελληνίδες που υιοθέτησαν με επιτυχία τη viral τάση στα νύχια τους

To μανικιούρ που κάνει κάθε εμφάνιση να δείχνει "ακριβή".

Μπέττυ Μαγγίρα Instagram

Το "Mob Wife" trend έχει κατακλύσει τις τελευταίες μέρες τα social media, με χιλιάδες βιντεάκια να ξεπηδούν το ένα μετά το άλλο στο feed, προτείνοντας τρόπους για το πώς μπορεί να υιοθετήσει κανείς το πολυτελές αυτό στιλ.

Μόνο που η πολυτέλεια εδώ δεν έχει να κάνει με την "ήσυχη πολυτέλεια" που είδαμε να επικρατεί πριν λίγους μήνες - απεναντίας, πρόκειται για ένα "maximal luxury", όπου ο μινιμαλισμός δεν έχει καμία θέση. Αφορά την ανεξάρτητη και δυναμική γυναίκα που έχει "αέρα" και "ύφος", αλλά ανεπιτήδευτα - πηγάζει από μέσα τους, δεν το προσποιούνται. Η τάση μοιάζει πολύ με την "Old Money aesthetics", στην υπερβολική και πιο glam εκδοχή της.

5 διάσημες Ελληνίδες συμφωνούν ότι αυτό είναι το πιο πολυτελές χρώμα νυχιών για το '24

Αναφορικά με την εξωτερική εικόνα μιας "Mob Wife", όλα τα παραπάνω μεταφράζονται σε μια femme fatal περσόνα που φοράει ό,τι πιο posh και κυριλέ υπάρχει, ιδανικά από την κορυφή μέχρι τα νύχια (στην κυριολεξία). Και μιλώντας για μανικιούρ, αυτό είναι πολύ θηλυκό: δύο αποχρώσεις επικρατούν, το φλογερό κόκκινο και το κλασικό γαλλικό μανικιούρ - με κάποιες ιδιαιτερότητες ωστόσο.

"Peach Fuzz" manicure | To χρώμα της χρονιάς δείχνει "ακριβό" στα νύχια μας

Το σχήμα και το μήκος στα νύχια είναι, καταρχάς, πολύ διαφοροποιημένο από αυτό που τείνει να γίνει μόδα στο ευρύ κοινό εν έτει 2024: μιλάμε για τα πολύ μακριά νύχια, που είναι συνήθως οβάλ και μυτερά - και αυτά θα βαφτούν κατακόκκινα. Για τις λάτρεις του γαλλικού μανικιούρ, το νύχι πρέπει να είναι τετράγωνο και μακρύ, όπως τα νύχια της δεκαετίας του '80. Και φυσικά, η λευκή γραμμή στις άκρες είναι πολύ πιο παχιά και καθόλου φίνα και κομψή, όπως προτάσσουν οι μίνιμαλ τάσεις.

Φυσικά, υπάρχουν μερικές διάσημες Ελληνίδες που έχουν ήδη υιοθετήσει το trend. Αν και θα ήταν πιο σωστό να πούμε ότι το είχαν πάντα μέσα τους, μιας και λάνσαραν την τάση προτού καν γίνει ένα viral trend στο TikTok.

Δες το μανικιούρ μερικών celebrities και πώς αυτό δείχνει πολυτελές συνολικά σε μια εμφάνιση:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Κατερίνα Καινούργιου

Χριστίνα Μπόμπα

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Μπέττυ Μαγγίρα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ