Follow us

Glazed Blush | Το viral makeup trend που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις φέτος

Πώς να υιοθετήσεις την τάση για να χαρίσεις ένα χρώμα υγείας στο πρόσωπό σου.

ρουζ Splash News/Ideal Image

Μετά τα χείλη και τα νύχια, είναι η σειρά των ζυγωματικών να απολαύσουν το "glazed treatment" και τη λαμπερή, ζουμερή όψη που αυτό συνεπάγεται. Επίτρεψέ μας να σου συστήσουμε το "glazed blush", τη νέα it τάση μακιγιάζ, που έχει κατακλύσει τα social media.

5 οικονομικά ρουζ σε στικ για ένα φυσικό χρώμα υγείας στο πρόσωπο

Τι είναι το glazed blush;

Ακριβώς έτσι όπως τα glazed nails πήραν τα πιο κλασικά χρώματα μανικιούρ (ημιδιάφανο λευκό και ροζ) και τα φρέσκαραν με ένα extra glossy topcoat, το glazed blush παίρνει τα πιο basic χρώματα ρουζ (ροζ, κοραλί, κόκκινο και berry) και τα συνδυάζει με λαμπερό φινίρισμα, κάνοντάς τους το απαραίτητο update. Με άλλα λόγια πρόκειται για το τέλειο κράμα ρουζ και highlighter, ένας τρόπος η επιδερμίδα να δείχνει έξτρα υγιής, φρέσκια και λαμπερή.

Πώς να υιοθετήσεις το glazed blush;

Ο πιο εύκολος τρόπος να υιοθετήσεις την τάση είναι με ένα ρουζ με κρεμώδη υφή ή ένα liquid blush, το οποίο μπορείς να εφαρμόσεις με τα ακροδάχτυλά σου χαρίζοντας στην επιδερμίδα σου ένα φυσικό χρώμα υγείας.

Εφάρμοσέ το στα μήλα και κάνε blending προς τους κροτάφους για ένα κολακευτικό εφέ λίφτινγκ. Φυσικά η ένταση του ρουζ εξαρτάται από εσένα και το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις.

Για ένα ακόμα πιο glowy αποτέλεσμα, ανάμειξε σε μία παλέτα το υγρό ρουζ με λίγο υγρό highlighter ή εναλλακτικά εφάρμοσε ένα balm πάνω από το ρουζ. Για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, ανάμειξε το υγρό ρουζ με το αγαπημένο σου σέρουμ.

@cescavie Glazed blush part 3! This time in the shade Spicy. So far, Chilly and Spicy are my faves for this blush hack. #glazedblush #dewycheeks #dewblushhack #rhodepeptideglazingfluid ♬ Woop Baby - Letherette

Εφάρμοσε λίγο προϊόν και στα άνω βλέφαρά σου ή ακόμα και στα χείλη σου (αν η υφή του το επιτρέπει) για μια all over λάμψη κι ένα απόλυτα μονοχρωματικό look.

7 μπορντό mascaras που αναδεικνύουν υπέροχα τα καστανά και πράσινα μάτια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ