Follow us

Μαρία Ηλιάκη | Το παιδικό άρωμα που λατρεύει να φορά η ίδια μυρίζει καθαριότητα και πούδρα

Το cult favourite άρωμα που έχει ξεχωρίσει.

μαρία ηλιάκη Instagram @marakiiliaki

Υπάρχει κάποια γυναίκα που να μην αγαπά την αίσθηση φρεσκάδας μετά το ντους; Η Μαρία Ηλιάκη τη λατρεύει σίγουρα, αφού όπως μας είχε αποκαλύψει λατρεύει τα αρώματα καθαριότητας.

Μπορεί η all time favourite επιλογή της να είναι το Not A Perfume Eau de Parfum του οίκου Juliette Has a Gun, ωστόσο πρόσφατα ανακάλυψε ένα νέο εξίσου εθιστικό άρωμα, πιθανότητα μέσα από κάποιο δώρο που έγινε στην κόρη της, Κατερίνα. Το νέο αγαπημένο της άρωμα είναι, όπως αποκάλυψε, μέσω των Instagram stories της, παιδικό, cult και πραγματικά πολύ "καθαρό".

Μαρία Ηλιάκη | Το άρωμα καθαριότητας που φορά εδώ και 10 χρόνια

Το (δεύτερο) αγαπημένο άρωμα της Μαρίας Ηλιάκη

Ο λόγος για το Petits & Mamans Eau De Cologne του οίκου Bvlgari, ένα cult-favourite λουλουδάτο και πουδρένιο άρωμα για την από κοινού απόλαυση της μητέρας και του παιδιού. Οι νότες από χαμομήλι, εσπεριδοειδή, βανίλια, ίριδα, τριαντάφυλλο και λευκό ροδάκινο το κάνουν να μυρίζει "καθαριότητα" και πούδρα.

Μαρία Ηλιάκη | Το παιδικό άρωμα που λατρεύει να φορά η ίδια μυρίζει καθαριότητα και πούδρα

Το διακριτικό, καταπραϋντικό άρωμά του προετοιμάζει αυτόν που το φοράει για μια στιγμή αρμονικής χαλάρωσης και ύπνου, γεγονός που το κάνει τόσο αγαπητό μεταξύ των μαμάδων.

Κάτια Ζυγούλη | Το αγαπημένο της άρωμα είναι κομψό και ταυτόχρονα εξαιρετικά αισθησιακό

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ