Follow us

Τέλος το nude | 5 glam μανικιούρ για να υιοθετήσεις το mob wife trend

Κράτησε σημειώσεις για το επόμενο ραντεβού σου στο nail salon.

μανικιούρ 2024 Splash News/Ideal Image

Ξέχασε τα nude και τα barely there μανικιούρ. Το mob wife trend είναι εδώ, αποφασισμένο να εξορίσει το clean girl aesthetic και το quite luxury trend από τη λίστα με τις τάσεις και να εντυπωσιάσει με την φανταχτερή αισθητική του, τόσο στο μακιγιάζ και τα μαλλιά, όσο και στα νύχια.

Τέλος το quiet luxury | Το mob wife είναι η νέα τάση που κάνει θραύση στα social media

Τι είναι το mob wife trend;

Με το hashtag #mobwifewinter να έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια προβολές στο TikTok, είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για την επόμενη μεγάλη τάση. Τι ακριβώς περιλαμβάνει όμως αυτή η νέα αισθητική;

Μια mob wife δεν έχει σκοτούρες, είναι socialite με πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις και δεν ανέχεται τις παραξενιές κανενός. Είναι συνήθως χήρα ή σύζυγος μαφιόζου και πάντα δυναμική και femme fatale, ενώ πολλές φορές είναι εκείνη που κρατά τα ηνία της επιχείρησης του συζύγου. Φέρε στο νου σου την Carmelo Soprano στη σειρά The Sopranos, την Elvira Hancock στο "Scarface", την Ginger McKenna στο "Casino", την Karen Hill στο"Goodfellas" και την Rosalyn Rosenfeld στο "American Hustle".

Το στιλ της κάθε άλλο παρά μίνιμαλ είναι. Αντίθετα είναι έντονο και φανταχτερό, "φωνάζει" πλούτο και glam με βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας της να είναι οι γούνες, τα στενά μίνι φορέματα, οι δερμάτινες μπότες και γόβες, τα υπερμεγέθη κοσμήματα και τα μεγάλα γυαλιά ηλίου. Το μακιγιάζ της χαρακτηρίζεται από ένταση στα μάτια, κατακόκκινα ή nude χείλη με παχύ καφέ περίγραμμα. Τα μαλλιά της έχουν πολύ όγκο (ίσως εκεί κρύβει τα μυστικά τηςς;), με το blowout να είναι το αγαπημένο τους χτένισμα.

Τα it girls μίλησαν | Αυτά είναι τα πιο hot χρώματα νυχιών του φετινού χειμώνα

Πώς "μεταφράζεται" στα νύχια;

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: μήκος και σχήμα. Για να υιοθετήσεις το viral mob wife trend, το μήκος των νυχιών σου θα πρέπει να είναι απαραίτητα (πολύ) μακρύ. Όσον αφορά το σχήμα τώρα, απόφυγε το οβάλ και προτίμησε το τετράγωνο ή το αμυγδαλωτό, που δείχνουν πάντα πιο εντυπωσιακά.

Ίσως το πιο αγαπημένο μανικιούρ μιας mob wife είναι το γαλλικό. Μην φαντάζεσαι ωστόσο ένα φίνο και λεπτό γαλλικό. Το french mani μιας mob wife είναι σε μακριά νύχια με τετράγωνο φυσικά σχήμα και με πολύ παχιά λευκή άκρη. Όσον αφορά τα χρώματα τώρα, τα αγαπημένα της είναι το κόκκινο και μπορντό, ενώ αγαπά και τα metallics. Αν θέλεις να δοκιμάσεις τώρα κάτι λίγο πιο ιδιαίτερο, τόλμησε ένα μανικιούρ με σχέδιο ταρταρούγα, που δείχνει super glam.

Αντίο Ρυτίδες | Το συστατικό που είναι 11 φορές πιο αποτελεσματικό από τη ρετινόλη

Δες παρακάτω πέντε από τα ωραιότερα μανικιούρ για να υιοθετήσεις κι εσύ το trend:

Square French Mani

Tortoise Shell

Dark Red

Classic Red

Metallics

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ