Follow us

3 κομψά (αλλά και σέξι) χτενίσματα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και πώς θα τα πετύχεις

Δες ποιο είναι το styling tool που χρειάζεσαι για κάθε χτένισμα.

Heidi Klum Splash News / Ideal Image

Διανύουμε τον πιο ερωτικό μήνα του χρόνου, μιας και η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει, και είτε επιλέξεις να περάσεις τη St. Valentine's day με τις φίλες σου είτε με το ταίρι σου, το μόνο σίγουρο είναι ότι θες να έχεις τέλεια μαλλιά. Και αν αναζητάς ιδέες χτενισμάτων για τη συγκεκριμένη μέρα, είμαστε εδώ για σένα. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά hairstyles που μπορείς να κάνεις ακόμα και μόνη σου στο σπίτι και να δείξουν σούπερ εντυπωσιακά, σαν κομμωτηρίου. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι το κατάλληλο styling tool αλλά και λίγο από τον χρόνο σου, ώστε να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα.

Πώς θα κάνεις κάθε ένα από τα χτενίσματα που έχεις ονειρευτεί; Συνέχισε να διαβάζεις.

Sleek hair

Το αγαπημένο των fashionistas και των πιο stylish γυναικών του πλανήτη, ιδίως όταν θέλουν να δώσουν ένα πιο αυστηρό ύφος στο στιλ τους. Συνεχίζει ωστόσο να είναι διαχρονικό και feminine, ενώ αποτελεί μια safe επιλογή για τις περισσότερες γυναίκες.

Πώς θα το πετύχεις:

Το μυστικό εδώ βρίσκεται στην ισιωτική, που πρέπει να είναι πολύ καλή ώστε να ισιώνει τα μαλλιά λειαίνοντάς τα, χωρίς ωστόσο να αφυδατώνει και να καίει την τρίχα. Εμείς ανακαλύψαμε το καλύτερο, που δεν είναι άλλο από το Shea Soft Straightener της Remington.

Οι προηγμένες κεραμικές του πλάκες με Micro Conditioners είναι εμποτισμένες με Shea oil (καριτέ λάδι) για να αφήνει τα μαλλιά απαλά και λεία. Με 5 ρυθμίσεις θερμοκρασίας φέρνει όμορφα αποτελέσματα styling σε κάθε τύπο μαλλιών. Και, επειδή θερμαίνεται εξαιρετικά γρήγορα (σε μόλις 15 δευτερόλεπτα), μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακόμα κι αν έχεις ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή σου. Έχει μεγάλο εύρος θερμοκρασία από 150°C έως 230° το οποίο σου επιτρέπει να επιλέγεις την κατάλληλη ανάλογα με τον τύπο μαλλιών σου.

3 κομψά (αλλά και σέξι) χτενίσματα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και πώς θα τα πετύχεις

Note: Εάν χρειάζεσαι επιπλέον θερμότητα για να τιθασεύσεις κάποια δύσκολα σημεία, η λειτουργία Turbo Boost, για ενίσχυση της θερμότητας, βοηθά κάθε στυλ να φαίνεται τέλειο.

Ανάλαφροι κυματισμοί

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από τις ανάλαφρες μπούκλες, είτε είναι πιο σφιχτές είτε πιο χαλαρές που θυμίζουν σπαστά μαλλιά. Ευτυχώς, μπορείς εύκολα να τα πετύχεις χρησιμοποιώντας και πάλι μια ισιωτική, αφού η ειδική καμπυλωτή σχεδίαση του περιβλήματός της σου επιτρέπει να στριφογυρίζεις τις τούφες με ευκολία, ώστε να δημιουργηθεί το απαραίτητο σπάσιμο. Το Shea Soft Straightener της Remington θα σε βοηθήσει σίγουρα και σε αυτό το χτένισμα.

Σέξι blow-dry

Αποκλείεται να μην θυμάσαι το signature χτένισμα της Cindy Crawford τη δεκαετία του '90, που έχει μείνει στην ιστορία για το sexiness που εξέπεμπε - δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι αντιγράφεται από εκατομμύρια γυναίκες, ακόμα και 30 χρόνια μετά. Η πιο τέλεια επιλογή αν δεν θες ούτε ίσια μαλλιά αλλά ούτε και μπούκλες, ενώ μπορείς να το πετύχεις με το πιστολάκι και μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα, αμέσως μετά το λούσιμο.

Θα χρειαστείς, φυσικά, ένα δυνατό σεσουάρ - εμείς σου προτείνουμε το Shea Soft Hairdryer της Remington, το οποίο διαθέτει Micro-Conditioners εμποτισμένα με Shea Oil που απελευθερώνονται στη ροή του αέρα, ώστε να αφήνουν τα μαλλιά απαλά και λεία. Επιπλέον έχει σχεδιαστεί με τεχνολογία Ionic, η οποία διανέμει εκατομμύρια ιόντα για την καταπολέμηση του φριζαρίσματος και της στατικότητας δημιουργώντας ένα λείο, κομψό στυλ χωρίς φριζάρισμα. Χάρη στον ισχυρό κινητήρα 2200 W προσφέρει γρήγορες ταχύτητες αέρα έως και 110 km/h, στεγνώνοντας τα μαλλιά μέσα σε λίγα λεπτά.

remington

Note: Για μαλλιά με φυσικό κυματισμό ή μπούκλα, το εξάρτημα Diffuser (φυσούνα) βοηθά στη διατήρηση του φυσικού τους σχήματος διασκορπίζοντας ομοιόμορφα τον αέρα, ενώ το ειδικό στόμιο στεγνώματος κατευθύνει τη ροή του αέρα ώστε να αυξήσει την ταχύτητα του, για γρήγορα αποτελέσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου τη σελίδα Remington και το Instagram Account @remingtongreece

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ