Follow us

3 "ξεπερασμένα" χρώματα μανικιούρ που θα αποφύγουμε να υιοθετήσουμε την άνοιξη (αλλά και ολόκληρο το '24)

Δες ποια χρώματα νυχιών θεωρούμε "πυροτεχνήματα" - και ποια παραμένουν παντοτινά στις επιλογές μας.

street style Splash News / Ideal Image

Όσο γρήγορα κι αν αλλάζουν οι τάσεις στο μανικιούρ - γρηγορότερα από οποιαδήποτε άλλη τάση ομορφιάς - είναι αλήθεια ότι υπάρχουν κάποια χρώματα που παραμένουν στη μόδα διαχρονικά, όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσο κι αν η μόδα αλλάζει. Την ίδια στιγμή, υπάρχουν αποχρώσεις μανικιούρ - "πυροτεχνήματα", που εκτοξεύονται δηλαδή στις top τάσεις και προτιμήσεις για μια ορισμένη περίοδο, μόνο και μόνο για να ξεχαστούν γρήγορα και να θεωρηθούν "ξεπερασμένα" μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Βάσια Κωσταρά | Ο αντιγηραντικός ορός που φοράει καθημερινά της χαρίζει λαμπερή, νεανική επιδερμίδα

Φυσικά, δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες ούτε απαγορεύσεις στην ομορφιά, μιας και ο καθένας μπορεί να κάνει και να υιοθετήσει ό,τι θέλει, ανεξαρτήτως trends. Αν ωστόσο είσαι περίεργη να μάθεις ποια χρώματα θα παραμερίσουμε για λίγο φέτος, συνέχισε να διαβάζεις. Αν πάλι δεν σε απασχολούν οι τάσεις, μπορείς να αγνοήσεις άφοβα αυτό το άρθρο και οποιοδήποτε άλλο άρθρο ασχολείται αυστηρά με τάσεις και μόδες.

Η πολυτελής τάση μανικιούρ που κάνει θραύση φέτος τον χειμώνα

Εμείς πάντως θεωρούμε ότι τα παρακάτω χρώματα νυχιών ανήκουν στις αποχρώσεις - "πυροτεχνήματα":

Retro & mint green

Το βεραμάν και το πράσινο που έκαναν θραύση πριν μερικές σεζόν δεν μπορούν να συγκαταλεχθούν στις αποχρώσεις που αρέσουν διαχρονικά στις γυναίκες. Ωραία χρώματα μεν, όχι τόσο κλασικά δε.

Τι να προτιμήσεις:

Dark green & blues

Οι σκουρότεροι τόνοι δείχνουν πάντοτε κομψοί, είτε μιλάμε για πράσινο είτε για μπλε ή μπορντό. Παράλληλα, μπορούν να φορεθούν all year round.

Φούξια & Barbie pink

Το φούξια και το barbie pink βρίσκονταν στις top προτιμήσεις των γυναικών πριν λίγους μήνες, κυρίως λόγω του Barbiecore trend που μεσουρανούσε για αρκετούς μήνες ενόψει της πολυαναμενόμενης κυκλοφορίας της ομώνυμης ταινίας. Δεν ήρθε ωστόσο για να μείνει.

Τι να προτιμήσεις:

All time classic pastels

Τα απαλά παστέλ ροζ, τα transparent pinks και τα nudes δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα, στο εγγυώμαστε.

Glitter

To glitter και η χρυσόσκονη πάντοτε τραβούν την προσοχή μας, ωστόσο συνηθίζεται κυρίως τις πιο γιορτινές περιόδους ενώ δεν αποτελεί πάντοτε την πιο ευέλικτη και safe λύση.

Τι να προτιμήσεις:

Glazed & chrome nails

Το περιβόητο glazed εφέ αφορά και το μανικιούρ μας, ενώ κάνει τα νύχια να δείχνουν γυαλιστερά και εντυπωσιακά με έναν πιο σύγχρονο τρόπο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ