Follow us

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου | 3 ιδέες για μανικιούρ με καρδιές από τις πιο stylish Ελληνίδες celebrities

Τα μανικιούρ που είμαστε σίγουρες ότι θα ερωτευτείς.

μανικιούρ Instagram

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια ανάσα μακριά κι αυτό σημαίνει ότι τώρα είναι η τελευταία σου ευκαιρία να κλείσεις ραντεβού στο nail salon προκειμένου να υιοθετήσεις ένα εορταστικό μανικιούρ που θα σε βάλει σε love mood, είτε είτε σε σχέση, είτε όχι.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου | 14 κομψά μανικιούρ ιδανικά για κοντά νύχια

Τα μονόχρωμα ροζ, λιλά, φούξια, κόκκινα και μπορντό μανικιούρ αποτελούν σίγουρα πολύ κομψές και festive επιλογές, αλλά αν θέλεις να είσαι λίγο extra στη γιορτή των ερωτευμένων ή αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι πιο ιδιαίτερο, τότε δεν έχεις παρά να διανθίσεις το μανικιούρ σου με μερικές καρδιές.

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου | 14 εορταστικά μανικιούρ που όντως θα ερωτευτείς

Δεν χρειάζονται υπερβολές. Μια μικρή καρδούλα σε κάθε νύχι ή μια πιο μεγάλη στον παράμεσο είναι το διακριτικό touch που χρειάζεται το μανικιούρ σου για να δείχνει πιο εορταστικό. Δεν μας πιστεύεις Δες παρακάτω τα πιο όμορφα Valentine's day manis των Ελληνίδων celebrities:

Κατερίνα Καινούργιου

H Κατερίνα Καινούριου κράτησε το μήκος των νυχιών της μακρύ και το σχήμα τους αμυγδαλωτό, ενώ τα έβαψε με ένα bubblegum pink βερνίκι. Για το απαραίτητο festive touch, άφησε τον παράμεσό της "γυμνό" και τον διακόσμησε με μία μεγάλη καρδιά στο ίδιο ροζ χρώμα με τα υπόλοιπα νύχια της.

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου | 3 ιδέες για μανικιούρ με καρδιές από τις πιο stylish Ελληνίδες celebrities

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου υιοθέτησε ένα ιδιαίτερο γαλλικό μανικιούρ σε λευκό χρώμα με μικρές κόκκινες καρδιές σε κάθε νύχι. #Obsessed.

Βάσια Κωσταρά

μανικιούρ

H Βάσια Κωσταρά υιοθέτησε ίσως το πιο stylish Valentine's day μανικιούρ, βάφοντας όλα τα νύχια της με ένα ημιδιάφανο λευκό ιριδίζον βερνίκι. Στον παράμεσό της σχεδίασε μισή καρδιά με ένα φλογερό κόκκινο βερνίκι χαρίζοντας μια διακριτική Valentine's day πινελιά στο nail look της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ