Follow us

Δοκίμασα τη viral ρουτίνα περιποίησης που χαρίζει τέλεια λάμψη στην επιδερμίδα

Είναι beauty editor approved η Revitalift Clinical της L'Oréal Paris;

L OREAL

Από τη μακρά λίστα των δραστικών συστατικών, ξεχωρίζουν πάντα εκείνα με αποδεδειγμένη δράση, που τα διαφοροποιεί από τα απλά trends και δικαιολογεί τη φήμη τους. Ένα από αυτά είναι και η πολυτάλαντη βιταμίνη C, η οποία πλέον πρωταγωνιστεί στη ρουτίνα όλων των γυναικών με τα TikTok girlies να την έχουν αναδείξει στο απόλυτο skincare must.

Άλλα τη λατρεύουν για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες, άλλα για τη λάμψη που χαρίζει στην επιδερμίδα. Όλα τα TikTok girlies συμφωνούν ωστόσο πως μία είναι η σειρά με βιταμίνη C, η οποία ξεχωρίζει κι αυτή δεν είναι άλλη από την Revitalift Clinical της L'Oréal Paris.

Δοκίμασα τη viral ρουτίνα περιποίησης που χαρίζει τέλεια λάμψη στην επιδερμίδα

Η πλατφόρμα έχει κατακλυστεί από beauty fanatics που δοκιμάζουν κι έπειτα αποθεώνουν τη σειρά και καθώς είμαι αρκετά δύσπιστη όταν πρόκειται για προϊόντα με μεγάλο virality αποφάσισα να υιοθετήσω κι εγώ τη ρουτίνα λάμψης της L'Oréal Paris και να δω τελικά αν τα προϊόντα Revitalift Clinical αξίζουν όντως το buzz.

Η νέα μου ρουτίνα

Η ρουτίνα μου ξεκίνησε με τον καθαρισμό της επιδερμίδας μου με το Clinical Gel Καθαρισμού Προσώπου με αντιοξειδωτική Βιταμίνη C και απολεπιστικό Σαλικυλικό Οξύ, το οποίο καθάρισε απαλά την επιδερμίδα μου αφήνοντάς την ορατά πιο λεία και λαμπερή.

L OREAL

Σειρά είχε η εφαρμογή του Revitalift Clinical 12% Pure Vitamin C Serum. Χάρη στην περιεκτικότητά του σε καθαρή Βιταμίνη C, βιταμίνη E και σαλικυλικό οξύ είναι ο πλέον ιδανικός ορός για την καταπολέμηση των πρώτων σημαδιών γήρανσης, όπως ο ανομοιόμορφος επιδερμικός τόνος, οι ορατοί πόροι και οι λεπτές γραμμές.

Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή με κέρδισε η πραγματικά απολαυστική υφή του, αλλά και η φυσική λάμψη που χάρισε στην επιδερμίδα μου. Τώρα καθώς το χρησιμοποιώ εδώ και αρκετό πια καιρό -περίπου ένα μήνα- μπορώ να επιβεβαιώσω πως η επιδερμίδα μου δείχνει τουλάχιστον δύο φορές πιο λαμπερή και οι πόροι μου λιγότερο ορατοί.

L OREAL

Καθώς γνωρίζω ωστόσο πολύ καλά πως η καλύτερη προστασία ενάντια στην πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας είναι η χρήση αντηλιακού σε καθημερινή βάση, πιο πολύ ανυπομονούσα να δοκιμάσω το Revitalift Clinical Daily Anti-UV Fluid SPF50+ με Βιταμίνη C. Πρόκειται για μία πολύ λεπτόρρευστη κρέμα με εξαιρετικά ευχάριστη υφή, η οποία παρέχει προηγμένη προστασία με SPF50+ ενάντια στα σημάδια πρόωρης γήρανσης που οφείλονται στην ακτινοβολία UV. Η σύνθεση περιέχει τόσο SPF50+ –τον υψηλότερο δείκτη στη L’Oréal Paris– όσο και αντιοξειδωτική Βιταμίνη C, η οποία συμβάλει στην ελαχιστοποίηση των κηλίδων, των πόρων και των λεπτών γραμμών, αλλά και στην πρόληψη της φωτογήρανσης. Επιπλέον, περιέχει Yαλουρονικό οξύ, το οποίο ενυδατώνει και "γεμίζει" τις λεπτές γραμμές, Bιταμίνη Ε, που ενισχύει τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες της Βιταμίνης C και την ικανότητά της να φωτίζει την επιδερμίδα, αλλά και Γλυκερίνη, που δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στην επιφάνεια της επιδερμίδας, για απαλή αίσθηση και ενυδάτωση μακράς διάρκειας.

Με τη δύναμη της αποκλειστικής Τεχνολογίας Netlock SPF50+, κατοχυρωμένης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, αυτή η πρωτοποριακή προστασία UV δημιουργεί μια ισχυρή ασπίδα ενάντια στις ακτίνες UV εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ευχάριστη εφαρμογή και αποτελεσματικότητα μακράς διάρκειας. Και ναι, αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω! Αυτό το οποίο εκτίμησα πάρα πολύ στη συγκεκριμένη κρέμα προστασίας είναι η εξαιρετικά λεπτόρρευστη υφή της, η οποία ήταν σχεδόν αόρατη πάνω στο δέρμα. Απορροφάται πάρα πολύ εύκολα και γρήγορα, χωρίς να αφήνει λευκά υπολείμματα και να "βαραίνει" την επιδερμίδα, αλλά αντίθετα να τη γεμίζει ενυδάτωση. Αν έχεις μικτή ή ακόμα και λιπαρή επιδερμίδα, θα τη λατρέψεις -trust me!

L OREAL

Note: Τα Σάββατα για να χαρίσω ένα έξτρα boost ενυδάτωσης και λάμψης στην επιδερμίδα μου πριν τη βραδινή μου έξοδο χρησιμοποιούσα την υφασμάτινη μάσκα της σειράς, η οποία είναι κι αυτή εμπλουτισμένη με βιταμίνη C και σαλικυλικό οξύ.

Thoughts

Ok, I get the buzz! Τα προϊόντα της Revitalift Clinical είναι όντως όσο αποτελεσματικά λένε όλοι στο TikTok. Πιστεύω πως μπορούν να ευεργετήσουν κάθε τύπου επιδερμίδας, καθώς είναι όλα εμπλουτισμένα με υψηλή συγκέντρωση βιταμίνης C, η οποία αποχρωματίζει τις κηλίδες, χαρίζει ομοιόμορφο τόνο και λάμψη, ενώ παράλληλα απαλύνει τους πόρους και τις λεπτές γραμμές.

Όσον αφορά τα αγαπημένα μου προϊόντα... έχουμε ισοβαθμία! Πραγματικά λάτρεψα τον ορό και το πόσο καλά "δούλεψε" στην επιδερμίδα μου, αλλά εξίσου εντυπωσιασμένη έμεινα κι από την καθημερινή κρέμα προστασίας με SPF και την τόσο λεπτόρρευστη, αόρατη υφή της. Όπως καταλαβαίνεις, η σειρά Revitalift Clinical είναι και beauty editor approved!

Aν θέλεις ακόμα περισσότερες πληροφορίες γαι τη σειρά, κάνε click στο επίσημο site της L’Oreal Paris. Φυσικά, μην παραλείψεις να ακολουθήσεις το official Instagram account & να κάνεις την εγγραφή σου στο official Youtube (L’Oreal Paris Greece) κανάλι της μάρκας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ