Follow us

Κεφάλαιο (βαμμένα) μαλλιά | Η υβριδική μάσκα με χρώμα που φροντίζει και δίνει λάμψη στην τρίχα

Τη φετινή Ημέρα της Γυναίκας νιώσε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου φροντίζοντας σωστά τα (βαμμένα) μαλλιά σου.

hair Splash News / Ideal Image

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι μια μέρα γεμάτη νόημα. Γιατί σήμερα, περισσότερο από ποτέ, έχει αξία να μας γιορτάζουμε, τιμώντας όλες εκείνες τις γυναίκες που πάλεψαν και παλεύουν ακόμα για ένα καλύτερο μέλλον, για όλες μας. Επιπλέον, ο εορτασμός της ημέρας έρχεται να υπογραμμίσει συμβολικά την αξία και την προσφορά της γυναίκας, καθώς και την ισότητά της απέναντι στον άντρα, σε μια εποχή που πολλά δικαιώματά της δεν θεωρούνται, δυστυχώς, δεδομένα.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής της γιορτής, η προσοχή του εαυτού μας εσωτερικά και εξωτερικά παίρνει άλλες διαστάσεις. Προσπαθώντας να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή μας σε όλους τους τομείς, η εξωτερική εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο στον όλο ψυχισμό μιας γυναίκας. Και ποιο είναι αυτό το στοιχείο που θα προσέξει πρώτο απ' όλα μια γυναίκα; Εμείς θα πούμε ότι είναι τα μαλλιά της, αφού συνδέονται άρρηκτα με την αυτοπεποίθησή της, μιας και την επηρεάζουν άμεσα. Πόσες φορές δεν έχει φτιάξει η διάθεση αλλά και η εικόνα που έχουμε για την εμφάνισή μας όταν βγαίνουμε από το κομμωτήριο με περιποιημένα μαλλιά; Και πόσες φορές μάς έχει ανανεώσει μια νέα βαφή, ένα μοντέρνο κούρεμα ή απλά ένα χτένισμα - ακόμα και το απλό φορμάρισμα με το σεσουάρ; Φυσικά, η απάντηση σε αυτό το ρητορικό ερώτημα εξυπακούεται..

Τα τέλεια μαλλιά είναι ζητούμενο όλων μας, ενώ αν τα βάφεις έχεις έναν λόγο παραπάνω να τα φροντίζεις ώστε να διατηρούνται λαμπερά και υγιή. Ευτυχώς, μπορείς να το κάνεις πανεύκολα στο ενδιάμεσο των επισκέψεων στο κομμωτήριο, χάρη στη μάσκα μαλλιών με χρώμα για φρεσκάρισμα των μαλλιών, παράταση του χρώματος και ενίσχυση της λάμψης.

Πρόκειται για τις Color Refresh & Shine της Lorvenn hair professionals που, μέσα σε μόλις 10', σε βοηθούν να παρατείνεις τη διάρκεια του χρώματος των μαλλιών ανάμεσα στις βαφές και να το διατηρήσεις για ακόμα περισσότερο επαναφέροντας τη φωτεινότητα και τη ζωντάνια της πρώτης ημέρας.

Κεφάλαιο (βαμμένα) μαλλιά | Η υβριδική μάσκα με χρώμα που φροντίζει και δίνει λάμψη στην τρίχα

Ποια τα οφέλη της για τα μαλλιά;

Η περιποιητική σύνθεση της Color Refresh & Shine Mask είναι εμπλουτισμένη με έλαιο Babassu, γνωστό για τις πλούσιες ενυδατικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του που επαναφέρει τη λάμψη και τονώνει την τρίχα, καθώς και εκχύλισμα Murumuru γνωστό για τις περιποιητικές και θρεπτικές του ιδιότητες. Με λίγα λόγια, η Color Refresh & Shine Mask χαρίζει απαλότητα, φυσική λάμψη και επαναφέρει την ελαστικότητα των μαλλιών ενώ χάρη στα μόρια εναπόθεσης χρώματος που περιέχει, χαρίζει ένα ομοιόμορφο χρωματικό αποτέλεσμα που κάνει ακόμα πιο έντονο το αποτέλεσμα στα βαμμένα μαλλιά.

lorvenn

Γιατί μας αρέσει;

Γιατί συνδυάζει τις θρεπτικές ιδιότητες μιας μάσκας με το χρωματικό αποτέλεσμα μιας ημι-μόνιμης βαφής. Στην ουσία, έχεις μια μάσκα που σου χαρίζει ένα λαμπερό χρώμα ανάμεσα στα βαψίματα, σαν να πήγες στο κομμωτήριο χωρίς να έχεις πάει. Παράλληλα όμως, περιποιείται την τρίχα ώστε να της χαρίζει όλη τη θρέψη που χρειάζεται για να διατηρείται υγιής, κάτι που τα βαμμένα μαλλιά έχουν πολύ περισσότερο ανάγκη.

Θα τη βρεις σε 7 ημι-μόνιμες αποχρώσεις: Brown, Cappuccino, Apricot Pink, Rose, Silver, Grey, και Gold.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ