Follow us

Με αυτό το scrub μπορείς να κάνεις απολέπιση σε πρόσωπο, σώμα αλλά και τριχωτό της κεφαλής

Ένα vegan απολεπιστικό προϊόν με φυσικά στοιχεία απολέπισης.

MissBloom TEAM
skin iStock

H απολέπιση της επιδερμίδας δεν (πρέπει να) σταματά στο πρόσωπο ή στο σώμα. Καλό είναι να συνεχίζει και στο τριχωτό της κεφαλής, καθώς το δέρμα της περιοχής αυτής έχει εξίσου ανάγκη από βαθύ καθαρισμό, ώστε να έχεις λαμπερά και υγιή μαλλιά. Γενικότερα, αυτός είναι και ο σκοπός ενός scrub: να καθαρίζει πολύ καλά το δέρμα, ώστε να απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα, οι ρύποι και η σκόνη που συσσωρεύονται στην επιφάνειά του.

Αν αναζητάς ένα καλό scrub που να μπορείς να χρησιμοποιείς παντού, σού έχουμε την καλύτερη λύση: το Sensorial Cream Scrub της Authentic Beauty Concept, ένα vegan απολεπιστικό που έχει δημιουργηθεί για να χρησιμοποιείται τόσο στο σώμα και στο πρόσωπο, όσο και στο τριχωτό.

Με αυτό το scrub μπορείς να κάνεις απολέπιση σε πρόσωπο, σώμα αλλά και τριχωτό της κεφαλής

Αυτή η προσεκτικά σχεδιασμένη, vegan σύνθεση προσφέρει απαλή απολέπιση, επαναφέροντας την ισορροπία στα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας, ενώ απομακρύνει την περιττή λιπαρότητα και τα κατάλοιπα προϊόντων χωρίς να προκαλεί ερεθισμό. Το αποτέλεσμα είναι μια αίσθηση αναζωογόνησης και απαλότητας, που εξυπηρετεί τις ανάγκες τόσο του σώματος όσο και του μυαλού.

Το Sensorial Cream Scrub περιέχει προσεκτικά επιλεγμένο, βιώσιμης προέλευσης Βούτυρο Καριτέ και φυσικά στοιχεία απολέπισης όπως είναι οι Πυρήνες Βερίκοκου, οι Σπόροι Chia και το Κέλυφος Καρυδιού.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ