Follow us

Bardot Bangs | Το retro κούρεμα που θα βλέπεις παντού τους επόμενους μήνες

Το κούρεμα από τα '60s που επιστρέφει δυναμικά.

κούρεμα 2024 Splash News/Ideal Image

Το ότι οι αφέλειες θα ήταν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά για το 2024, το ξέραμε. Κι ενώ περιμέναμε πως οι γαλλικές wispy αφέλειες θα ήταν εκείνες που θα κατέκλυζαν το street style και το red carpet, ένα άλλο στιλ φαίνεται να έχει κερδίσει τις fashionistas και τις celebrities.

5 δοκιμασμένοι τρόποι να χαρίσεις πλούσιο όγκο στα λεπτά μαλλιά σου

Bardot Bangs | To νέο it κούρεμα του 2024

Ο λόγος για τα λεγόμενα Bardot Bangs, οι αφέλειες δηλαδή που μεσουρανούσαν στα '60s. Με έμπνευση το iconic κούρεμα της Brigitte Bardot, οι εν λόγω αφέλειες είναι full και μακριές, με ελαφρώς στρογγυλεμένο σχήμα, ενώ γυρίζουν προς τα έξω στα πλάγια όπως θα έκαναν τα curtain bangs.

Πρόκειται για τον πιο φρέσκο τρόπο να ανανεώσεις την κουπ σου -ειδικά αν έχεις μακριά μαλλιά- όπως άλλωστε έχουν αποδείξει πολλές celebrities του Hollywood.

Μεταξύ εκείνων που έχουν ήδη υιοθετήσει την τάση είναι η Lana del Rey, η οποία εμφανίστηκε στη φετινή τελετή απονομής των βραβείων Grammy με ένα retro hairstyle με αφέλειες και hair bow, αλλά και η Julia Roberts που ανανέωσε πρόσφατα την εμφάνισή της με το εν λόγω κούρεμα.

5 δοκιμασμένα σαμπουάν που όντως βοηθούν τα μαλλιά να μακρύνουν

Ίσως το πιο πολυσυζητημένο hair transformation βέβαια ήταν αυτό της Selena Gomez, η οποία εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας "Lola" με μακριά '60s bangs.

Αν αποφάσισες να υιοθετήσεις κι εσύ την τάση, συμβουλεύσου τον κομμωτή σου σχετικά με το μήκος και το ύφος που θα πρέπει να έχουν οι αφέλειές σου, έτσι ώστε να κολακεύουν το πρόσωπό σου. Σε κάθε περίπτωση, πριν το τολμήσεις, θα πρέπει να γνωρίζεις πως δεν πρόκειται για ένα low-maintenace κούρεμα -μάλλον το αντίθετο- αφού οι αφέλειες θέλουν συχνό φρεσκάρισμα στο κομμωτήριο, αλλά και καλό styling κάθε πρωί -ιδανικά με σεσουάρ και φαρδιά, στρογγυλή βούρτσα- έτσι ώστε να δείχνουν όμορφες και κομψές.

5 classy χτενίσματα που μπορείς πολύ εύκολα να πετύχεις μόνη σου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ