Follow us

Coquette Beauty | Η Χριστίνα Μπόμπα με το hair trend-εμμονή της Gen Z

Το coquette beauty ειναι chrismpo approved!

Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Συνώνυμη του ρομαντισμού και του ultra girly στιλ, που περιλαμβάνει δαντέλα, φιόγκους και πέρλες, η coquette αισθητική είναι ίσως η μεγαλύτερη τάση αυτήν την στιγμή, τόσο στη μόδα, όσο και στην ομορφιά.

Όσον αφορά τα ρούχα, οι fashionistas ορκίζονται σε κολιέ με πέρλες, κορσέδες και δαντελένια vintage inspired φορέματα, σατέν πουκάμισα, μπαλαρίνες αλλά και κοσμήματα σε σχήμα καρδιάς. Όσον αφορά την ομορφιά από την άλλη, ένα είναι το must-have του coquette aesthetic κι αυτό δεν είναι άλλο από τους φιόγκους στα μαλλιά.

Hair Bows | Πώς να υιοθετήσεις την τάση σύμφωνα με τα TikTok girlies

Η εν λόγω τάση πήρε μάλιστα και την έγκριση των μεγαλύτερων οίκων, ανάμεσά τους οι Dior, Max Mara, Zimmerman και Versace, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τα hair look των μοντέλων τους με hair bows κάθε λογής στα FW23-24 και SS24 shows τους.

Με φιόγκους μπορείς να στολίσεις τόσο τα ελεύθερα μαλλιά σου, όσο και τα updos και τις αλογοουρές σου, χαρίζοντας σε κάθε εμφάνισή σου έναν αέρα πολυτέλειας, αλλά και girly χάρης. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε έτοιμα hair bow clips, είτε να υιοθετήσεις την DIY εκδοχή της τάσης, δένοντας σε φιογκάκι κορδέλες από περιτυλίγματα δώρων που έχεις ήδη στο σπίτι σου.

5 οικονομικά αρώματα που μυρίζουν γλυκιά βανίλια

Την τάση υιοθέτησε πρόσφατα και η Χριστίνα Μπόμπα στολίζοντας τα μαλλιά της με μία κόκκινη κορδέλα δεμένη σε φιόγκο. Το beauty look της ολοκληρώθηκε με ασορτί κόκκινα/μπορντό χείλη, μία εξίσου σπουδαία τάση της σεζόν.

Δες το coquette beauty look της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ