Follow us

Το πανεύκολο TikTok hack για πιο πυκνές και μακριές βλεφαρίδες, σαν ψεύτικες

Απογείωσε τις βλεφαρίδες σου με μια μόλις κίνηση.

Lily Rose Depp Splash News / Ideal Image

Εάν ασχολείσαι με το μακιγιάζ, πιθανόν να έχεις διαπιστώσει ότι το μυστικό για υπέροχες βλεφαρίδες, σαν ψεύτικες, δεν έγκειται μόνο στη μάσκαρα. Η μισή επιτυχία στο βάψιμο των βλεφαρίδων βρίσκεται στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεσαι το βουρτσάκι της, που αν γνωρίζεις πώς να το κάνεις, μπορείς να απογειώσεις τις βλεφαρίδες σου - ή το ακριβώς αντίθετο.

Πώς να βάζω σωστά τη μάσκαρα; 9 hacks για ονειρεμένες βλεφαρίδες

Φυσικά, δεν είναι πυρηνική φυσική καθώς όλες είμαστε ικανές να τη φοράμε σωστά. Απλά, κάθε τόσο ανακαλύπτονται όλο και πιο καινούρια tricks που εγγυώνται ένα άψογο αποτέλεσμα.

Ένα τέτοιο hack ξετρυπώσαμε στο Tik Tok, που υπόσχεται να σου "λύσει" τα χέρια και να σου χαρίσει υπέροχες βλεφαρίδες σε χρόνο dt.

Πρόκειται στην ουσία για εφαρμογή της με ζιγκ ζαγκ τρόπο ώστε να δοθεί ένταση και όγκος στη βλεφαρίδα από τη ρίζα της αλλά και να αναδειχθεί και να τονιστεί κάθε τρίχα. Επίσης, με αυτόν τον τρόπο διαχωρίζονται τέλεια και φαίνονται ακόμα πιο πυκνές αλλά και πιο μακριές.

Μια πανεύκολη συνταγή για DIY serum φρυδιών

Πώς θα το πετύχεις

Κράτα το βουρτσάκι της μάσκαρα κάθετα και όχι οριζόντια - όπως συνηθίζεται-, εφαρμόζοντας τη μάσκαρα κάνοντας κινήσεις ζιγκ ζαγκ κατά μήκος των βλεφαρίδων. Στη συνέχεια, γύρνα το βουρτσάκι οριζόντια και βάλε τη μάσκαρα όπως συνηθίζεις. Τέλος, μ’ ένα καθαρό βουρτσάκι, καθάρισε τυχόν υπολείμματα του προϊόντος και κομπάκια που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί.

Δες και το παρακάτω βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ