Follow us

3 tips για να βγάλεις την πιο ωραία φωτογραφία διαβατηρίου

Το σωστό μακιγιάζ, το ιδανικό χτένισμα και η τέλεια πόζα.

φωτογραφία διαβατηρίου Splash News/Ideal Image

Ετοιμάζεσαι για ταξίδι και πρέπει να βγάλεις φωτογραφία διαβατηρίου αλλά δεν έχεις ιδέα πώς θα πρέπει να βαφτείς και να χτενιστείς έτσι ώστε ναι μεν να ακολουθείς τους κανόνες, αλλά ταυτόχρονα να μην αγανακτάς κάθε φορά που περνάς από τον έλεγχο στο αεροδρόμιο; Το' χουμε! Βρες παρακάτω τα 3 tips που θα σου εξασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα -το υποσχόμαστε:

3 λάθη που κάνουν τα μαλλιά σου να δείχνουν φλατ

3 tips για να βγάλεις την καλύτερη φωτογραφία διαβατηρίου

Το σωστό μακιγιάζ

Παρά τα όσα πιστεύουν πολλοί, στην πραγματικότητα στη φωτογραφία διαβατηρίου μπορείς να φοράς μακιγιάζ. Φυσικά το μακιγιάζ σου δεν θα πρέπει να είναι πολύ έντονο ή πολύχρωμο. Τόνισε τα μάτια σου με λίγο καφέ μολύβι και βάλε mascara στις βλεφαρίδες. Φρόντισε τα φρύδια σου να είναι περιποιημένα και καλά ορισμένα έτσι ώστε να πλαισιώνουν όμορφα το πρόσωπό σου, κάνε (πολύ) ελαφρύ contouring έτσι ώστε να τονιστούν οι γωνίες του προσώπου σου και εφάρμοσε ένα φυσικό ρουζ στα μήλα. Όσον αφορά τα χείλη σου, επίλεξε ένα pink nude κραγιόν και ολοκλήρωσε το lip look σου με ένα gloss στο κέντρο για τα κάνεις να δείχνουν πιο σαρκώδη. Το τελικό αποτέλεσμα θα πρέπει να δείχνει καλαίσθητο και φυσικό, μια κομψή εκδοχή του no makeup makeup look.

Το τέλειο hair look

@georgia.barratt Reply to @hummushabibi27 how I slick my hair back! #makeup #beauty #xyzbca ♬ Music For a Sushi Restaurant - Harry Styles

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, στη φωτογραφία διαβατηρίου θα πρέπει να φαίνονται τα φρύδια, αλλά και τα αφτιά σου, πράγμα που σημαίνει ότι οι αφέλειες, η φράντζα και τα curtain bangs είναι απαγορευτικά. Καθώς η φωτογραφία διαβατηρίου τραβιέται με φλας, να είσαι σίγουρη ότι κάθε ψεγάδι του hair look σου (βλ, φριζάρισμα και φύτρες) θα είναι απόλυτα εμφανές. Γι' αυτό σου προτείνουμε να υιοθετήσεις ένα sleek half up half down, τιθασσεύοντας τις φύτρες με τζελ και μαζεύοντας τα μισά πίσω σε μια αλογοουρά. Έτσι όχι μόνο τα μαλλιά σου θα δείχνουν απόλυτα λεία (και stylish), αλλά και τα αφτιά σου θα φαίνονται ξεκάθαρα.

Director's Tip: Απόφυγε να πιάσεις τα μαλλιά σου σε αλογοουρά, καθώς δεν αποκλείεται να φαίνεσαι... φαλακρή στη φωτογραφία.

Το εύκολο χτένισμα που θα χαρίσει έξτρα πόντους κομψότητας σε κάθε εμφάνισή σου

Η ιδανική πόζα

Σήκωσε ελαφρώς το πηγούνι σου και χαλάρωσε τους μυς του προσώπου σου. Το στόμα σου θα πρέπει να είναι απόλυτα κλειστό και ταυτόχρονα χαλαρό, κάτι που πίστεψέ μας είναι πολύ πιο δύσκολο απ' όσο ακούγεται. Η συμβουλή μας; Προσπάθησε το βλέμμα σου να είναι όσο το δυνατό πιο χαρούμενο γίνεται, κρατώντας βέβαια τα μάτια σου τελείως ανοιχτά.

Director's Tip: Εξασκήσου μπροστά στον καθρέφτη πριν πας στο φωτογραφείο.

Οι καλύτερες mascaras για πιο πυκνές και πλούσιες βλεφαρίδες

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ