Follow us

Δοκίμασα τη νέα θεραπεία της Juliette Armand για πιο σφριγηλή επιδερμίδα

Δοκίμασα την Caviar Nourishing Therapy, η οποία προσφέρει σε λιγότερο από μια ώρα ορατά πιο αναζωογονημένη σφριγηλή και υγιή επιδερμίδα.

Λήδα Αθηνά Παπαγεωργίου

Υπάρχουν ημέρες που νιώθω την επιδερμίδα μου πιο θαμπή, άτονη και με έντονα σημάδια κούρασης και σήμερα ήταν μια από αυτές. Έτσι αποφάσισα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου και να επισκεφθώ το showroom της Juliette Armand στο κέντρο της Αθήνας, όπου οι εξειδικευμένοι αισθητικοί έχουν πάντα να μου προτείνουν την κατάλληλη θεραπεία που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες της επιδερμίδας μου. Έλλειψη άνεσης και ελαστικότητας, έντονες λεπτές γραμμές και ρυτίδες ήταν οι κυρίαρχοι προβληματισμοί μου. Αμέσως μου πρότειναν τη νέα θεραπεία κυτταρικής θρέψης Caviar Nourishing, η οποία υπόσχεται να επαναφέρει τη νεανική λάμψη της επιδερμίδας μου σε λιγότερο από μια ώρα. Συμφώνησα αμέσως καθώς εμπιστεύομαι απόλυτα τη γνώμη τους αλλά και τα έμπειρα χέρια τους που θα μεταμορφώσουν την επιδερμίδα μου.

Η εν λόγω θεραπεία αποκαθιστά τα πολύτιμα λιπίδια της επιδερμίδας, τα οποία της χαρίζουν ελαστικότητα και νεανικό σφρίγος, ενώ παράλληλα επαναφέρει την υδρολιπιδική ισορροπία της κεράτινης στοιβάδας και τη φυσιολογική λειτουργία του επιδερμικού φραγμού. Έτσι διατηρούνται υψηλά τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας και ενισχύεται η φυσική διαδικασία ανανέωσής της με αποτέλεσμα να δείχνει και πάλι φρέσκια, νεανική και λαμπερή. Αυτό που με ελκύει περισσότερο στη θεραπεία Caviar Nourishing είναι ότι στηρίζεται στην καλλυντική δράση των εξειδικευμένων και αποτελεσματικών προϊόντων περιποίησης Juliette Armand που εμπιστεύομαι και χρησιμοποιώ στη ρουτίνα της ομορφιάς μου.

Δοκίμασα τη νέα θεραπεία της Juliette Armand για πιο σφριγηλή επιδερμίδα

Πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποιούνται προϊόντα που περιέχουν δύο τύπους χαβιαριού μαύρο και κόκκινο, ωμέγα 3, 6 και 9 λιπαρά οξέα, ceramides, κολλαγόνο και βιταμίνες C, D, F και Ε αλλά και το τριπλό σύστημα απολέπισης και κυτταρικής διέγερσης. Το πρωτόκολλο της Caviar Nourishing περιλαμβάνει πέντε βήματα στο ινστιτούτο και ένα βήμα στο σπίτι, το οποίο είναι και το πιο σημαντικό. Η διατήρηση των αποτελεσμάτων με προϊόντα περιποίησης Juliette Armand.

προιοντα

Η θεραπεία ξεκινά με καθαρισμό για την απομάκρυνση του μακιγιάζ και των ρύπων.

καθαρισμος

Συνεχίζει με χημική, μηχανική και ενζυμική απολέπιση που πραγματοποιείται μέσω του triple action peeling system.

πιλινγκ

Tο triple action peeling system, δρα σε τρία στάδια και πραγματικά ανανεώνει την επιδερμίδα, λειαίνει την υφή της και επαναφέρει τη φωτεινότητα.

καθαρισμος

Στο τρίτο βήμα δίνεται έμφαση στη βαθιά θρέψη και την ενεργοποίηση του μηχανισμού ανάπλασης της επιδερμίδας που προάγει τη μείωση των ρυτίδων και της χαλάρωσης.

καθαρισμος

Ακολουθεί το στάδιο της αποκατάστασης του επιδερμικού φραγμού και της ενίσχυσης της επιδερμίδας με τα απαραίτητα συστατικά και πολύτιμα λιπίδια όπου εφαρμόζονται προϊόντα πλούσια σε ωμέγα λιπαρά οξέα.

καθαρισμος

Tέλος δεν θα με άφηναν να φύγω από το ινστιτούτο χωρίς την εφαρμογή του αντηλιακού Sunfilm Face Gel SPF 30.

πιλινγκ

Εκτός από την ευεξία και τη χαλάρωση που νιώθω χάρη στο απαλό άγγιγμα του θεραπευτή, με μια πρώτη ματιά στον καθρέφτη αναγνωρίζω ήδη τη διαφορά. Το πρόσωπό μου είναι εμφανώς πιο ξεκούραστο, αναζωογονημένο, ενυδατωμένο και λαμπερό. Η υφή του πιο λεία και απαλή, οι λεπτές γραμμές αφυδάτωσης έχουν εξαλειφθεί ενώ το περίγραμμά του είναι αισθητά πιο τονωμένο.

προιοντα

Το τελευταίο και πολύ σημαντικό βήμα της θεραπείας είναι ο σχεδιασμός της νέας πρωινής και βραδινής ρουτίνας ομορφιάς μου με συγκεκριμένα προϊόντα Juliette Armand που πρέπει να εφαρμόζω για να διατηρήσω στο μέγιστο τα αποτελέσματα της θεραπείας. Φεύγοντας λοιπόν από το ινστιτούτο παίρνω μαζί μου τον ορό Collagen Elastin Serum και την κρέμα Caviar Ω3-Ω6 Cream για το πρωί και τον ορό Double Caviar Ω3-Ω6 Serum και την μάσκα Caviar Nourishing Mask για το βράδυ τα οποία και θα φορώ αποκλειστικά για τους επόμενους δύο μήνες.

ληδα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ