Follow us

"Pearly makeup" | Η νέα τάση στο μακιγιάζ της άνοιξης κάνει το πρόσωπο να ακτινοβολεί

Η όψη μαργαριταριού στην επιδερμίδα είναι ό,τι πιο hot right now.

makeup Splash News / Ideal Image

Το "pearly makeup" είναι η νέα εμμονή των TikTok girls - αλλά και μια από τις κυρίαρχες τάσεις που είδαμε και στο Fashion Week πριν λίγο καιρό. Έχοντας τη βάση του στο "pearl skin" trend που αναδύθηκε επίσης από την πασαρέλα, το pearly makeup έρχεται να δώσει στο πρόσωπό μας τη λάμψη ενός πολύτιμου μαργαριταριού - ένα εφέ που δείχνει ταυτόχρονα chic και glamorous.

Glass skin trend | Η νέα beauty τάση από την Κορέα είναι αυτό που θέλουμε

Τι ακριβώς είναι το "pearly makeup"

Φέρε στο μυαλό σου ένα αστραφτερό και shimmery μακιγιάζ, στις αποχρώσεις του εκρού, λευκού και ασημί ή απαλό crème, ακόμα και σομόν. Τον πιο σημαντικό ρόλο εδώ παίζουν, όπως ίσως φαντάζεσαι, τα highlighting προϊόντα που μπορεί να είναι κρεμώδη ή σε μορφή πούδρας. Μιλάμε για liquid highlighters και σκιές (κυρίως), μιας και το συγκεκριμένο μακιγιάζ δεν έχει ποικιλία στο χρώμα.

Αυτά είναι τα 5 υγρά ρουζ που έχουν γίνει viral στα social media

Πώς θα το πετύχεις σωστά:

Μπορεί να φαίνεται ότι η συγκεκριμένη τάση δεν απαιτεί πολλά προϊόντα μακιγιάζ, όμως τα φαινόμενα απατούν. Για να πετύχεις αυτό το pearly εφέ θα χρειαστεί να δώσεις βάση τόσο στο skin prep όσο και στο μακιγιάζ, ενώ τον πιο σημαντικό ρόλο παίζουν τα προϊόντα που πρέπει να περιέχουν μικροσταγονίδια λάμψης. Έτσι, πρέπει να προετοιμάσεις την επιδερμίδα σου με ιριδίζοντα σέρουμ αλλά και primers και ενυδατικές, πριν περάσεις στα ειδικά strobing προϊόντα, στο foundation με λάμψη αλλά και στις illuminating powders / highlighters. Μέχρι και το ρουζ οφείλει να έχει παράγοντες λάμψης ή να είναι "μεταλλικό" ενώ οι σκιές είναι το πιο εύκολο κομμάτι του trend: μια shimmery silver ή πολύ ανοιχτή ροζ θα κάνει σίγουρα τη δουλειά της, αρκεί να έχει glitter ή να είναι μεταλλική.

Αυτό είναι το μοναδικό προϊόν που θα σου χαρίσει dewy επιδερμίδα

Πάρε ιδέες από τα παρακάτω βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ