Follow us

Oscars 2024 | 10 manicure looks από το red carpet που θα υιοθετήσουμε κι εμείς την άνοιξη

Το χρώμα νυχιών της Emma Stone ήταν εμπνευσμένο από τον χαρακτήρα της Bella Baxter.

Hailee Steinfeld @A.M.P.A.S.

Ως γνωστόν, καμία εμφάνιση δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένη αν τα άκρα μας δεν είναι περιποιημένα. Κάτι που, σε μια φαντασμαγορική τελετή όπως αυτή των Oscars - και του glamorous after party - ισχύει και με το παραπάνω.

Ένα όμορφο μανικιούρ δεν αναδεικνύει μόνο τα νύχια και τα άκρα μια γυναίκας, αλλά συμπληρώνει με τον πιο κομψό τρόπο ολόκληρη την εμφάνισή της. Και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα και στην χτεσινή βραδιά των πιο πολυσυζητημένων βραβείων του πλανήτη, που τα mani looks στο κόκκινο χαλί τράβηξαν εξίσου την προσοχή μας - μαζί με τα makeup looks και τα χτενίσματα των stars.

Ένα πρώτο συμπέρασμα είναι ότι τα μανικιούρ που επέλεξαν οι celebrities κινήθηκαν σε δύο άκρα: στο απόλυτα natural, σχεδόν άβαφο και στο over the top αποτέλεσμα με έντονα χρώματα και shimmer. Πράγματι, το no manicure look (κατ' αντιστοιχία με το "no makeup look") ήταν η πρώτη επιλογή για πολλές stars, πράγμα λογικό αν κρίνουμε και από τα αντίστοιχα makeup looks τους που διακρίθηκαν για την "ήσυχη" πολυτέλεια που απέπνεαν. Η Emma Stone, που κέρδισε το δεύτερο αγαλματίδιο της καριέρας της για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία "Poor Things", είναι το πιο ενδεικτικό παράδειγμα: τα νύχια της είχαν μια απαλή, σχεδόν διάφανη ροζ απόχρωση, εμπνευσμένη από τον ψυχρό υποτόνο της επιδερμίδας της Bella Baxter που υποδύεται στην ταινία.

Σε πολύ παρόμοιους τόνους κινήθηκαν οι Sandra Hüller και Zendaya, με τα σχεδόν άβαφα νύχια τους να ολοκληρώνουν υπέροχα τις, κατά τ' άλλα, εκθαμβωτικές τουαλέτες τους, ενώ δεν έλειψε και το κλασικό αγαπημένο french mani από τις Ariana Grande & Sydney Sweeney, σε πολύ μακριά, αμυγδαλωτά νύχια.

Αλλά και το μανικιούρ της Hailee Steinfeld μάς έκλεψε την καρδιά, όντας απ' τη μία φυσικό, με μια subtle λάμψη χάρη στα metallic flakes που τοποθετήθηκαν στη διάφανη βάση της.

Εξίσου εντύπωση μάς έκανε και η επιλογή της Margot Robbie, που ξέφυγε λίγο από τα συνηθισμένα της: ένα απαλό, γλυκό καραμελέ (warm caramel) αντικατέστησε τα, πάντοτε κομψά, soft pastel που επέλεγε μέχρι πρότινος η ηθοποιός. Τέλος, το γαλακτερό γκρι ήταν μια ευχάριστη έκπληξη από τη Charlize Theron, μια απόχρωση που έμοιαζε... διαστημική, ταίριαξε ιδανικά ωστόσο με τo silver gown της. Σε ασημί και γκρι αποχρώσεις κινήθηκαν και οι Anya Taylor - Joy και Camilla Cabello, επιλογές που κινήθηκαν σε παρόμοιους τόνους με τις τουαλέτες τους.

Δες όλα τα μανικιούρ που ξεχωρίσαμε:

Emma Stone

Margot Robbie

Charlize Theron

Hailee Steinfeld

Sandra Hüller

Zendaya

Sydney Sweeney

Anya Taylor-Joy

Camilla Cabello

Gracie Abrams

Ariana Grande

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ