Follow us

Sleek styles | 3 χτενίσματα για ίσια μαλλιά και πώς θα τα πετύχεις με το Airstrait™ της Dyson

Το νέο, καινοτόμο styling tool της Dyson είναι ο καλύτερος σύμμαχός σου εάν θέλεις φυσικό ίσιο αποτέλεσμα με αέρα, χωρίς υψηλές θερμοκρασίες και καυτές πλάκες.

dyson

Είναι αλήθεια ότι τα ίσια μαλλιά αποτελούν την τέλεια βάση για τα περισσότερα χτενίσματα. Θες κότσους, αλογοουρές ή πλεξούδες, είναι γεγονός ότι για να "κάτσουν" και να δείξουν, πρέπει πρώτα να ισιώσεις τα μαλλιά σου. Ούτως ή άλλως βέβαια, τα απόλυτα ίσια μαλλιά, που δεν φριζάρουν και δεν "πετάνε", είναι το χτένισμα που βρίσκεται στις top προτιμήσεις των περισσότερων γυναικών διαχρονικά. Εάν είσαι fan των sleek looks λοιπόν, πάμε στοίχημα ότι το πρόσφατο λανσάρισμα της Dyson θα σε ενθουσιάσει.

Πρόκειται για το απόλυτα χρήσιμο styling tool, το νέο επαναστατικό ισιωτικό μαλλιών Airstrait™ που λειτουργεί ταυτόχρονα και ως σεσουάρ, στεγνώνοντας τα βρεγμένα μαλλιά ενώ παράλληλα τα ισιώνει.

Sleek styles | 3 χτενίσματα για ίσια μαλλιά και πώς θα τα πετύχεις με το Airstrait™ της Dyson

Αναλυτικότερα, μιλάμε για μια απόλυτα καινοτόμο συσκευή, που χαρίζει sleek μαλλιά με λαμπερό τελείωμα χωρίς θερμαινόμενες πλάκες και χωρίς φθορά στην τρίχα, μέσα από τη μελετημένη χρήση ισχυρής ροής αέρα που στεγνώνει και ισιώνει ταυτόχρονα και σε ελάχιστο χρόνο.

Μια συσκευή - προϊόν κορυφαίας τεχνογνωσίας με ασυναγώνιστα πλεονεκτήματα που στεγνώνει και ισιώνει ταυτόχρονα, με ένα μόνο πέρασμα, κάτι που συνεπάγεται εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας, αλλά και ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα χωρίς να ταλαιπωρεί τα μαλλιά - πράγμα που είναι και το πιο σημαντικό όταν χρησιμοποιούμε styling tools με θερμότητα.

dyson

Ποια τα πλεονεκτήματα του Airstrait™;

Συνοπτικά, μερικά από τα πλεονεκτήματά του είναι ότι διαθέτει δύο επιλογές styling, ισιώνει απευθείας τα βρεγμένα μαλλιά και ανανεώνει το styling σε στεγνά μαλλιά χαρίζοντας ένα φυσικό ίσιο αποτέλεσμα ακόμα και στα πιο σγουρά. Επιπλέον, ο έξυπνος έλεγχος θερμότητας μετρά και ρυθμίζει τη θερμοκρασία της ροής του αέρα έως και 30 φορές το δευτερόλεπτο, διασφαλίζοντας ότι η ροή του αέρα δεν υπερβαίνει την απαιτούμενη θερμοκρασία, αποτρέποντας τη φθορά από την υπερβολική θερμότητα και προστατεύοντας τη φυσική λάμψη των μαλλιών.

dyson


Τέλος, οι διαχυτές κατευθύνουν τη ροή του αέρα μακριά από τον χρήστη κατά τη διάρκεια του styling, παρέχοντας παράλληλα εξαιρετικό αποτέλεσμα για το στέγνωμα της ρίζας ενώ υπάρχει και η επιλογή κρύου αέρα ως τελικό βήμα για την μεγιστοποίηση της διάρκειας στο styling.

Τι χτενίσματα μπορείς να δημιουργήσεις με το Airstrait™;

Όπως προείπαμε, πρέπει να ισιώσεις τα μαλλιά σου πριν το οποιοδήποτε χτένισμα, ώστε να είσαι σίγουρη ότι δεν πετάει καμία ατίθαση τριχούλα αλλά και για να εξασφαλίσεις το λείο εφέ που ευνοεί τη λάμψη. Επιπλέον, τα ίσια μαλλιά μαζεύονται ευκολότερα αλλά και σε βοηθούν να δημιουργήσεις όλα τα μοντέρνα, sleek χτενίσματα που θαυμάζεις στα social media. Χρησιμοποίησε το Airstrait™ μετά το λούσιμο - και αφού έχεις περάσει το απαραίτητο θερμοπροστατευτικό προϊόν και αντίγραψε τα παρακάτω χτενίσματα:

Ένα κομψό ballet bun

Ένα Barbie ponytail

Ολόισια ή με ελαφρύ γύρισμα στις άκρες


Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου τη σελίδα Dyson και το IG account: @dyson_damkalidis_distributor.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ