Follow us

10 spicy lip προϊόντα που θα χαρίσουν μοναδικό όγκο και σχήμα στα χείλη σου

Το ελαφρύ αίσθημα καύσου που προκαλούν κάνει τα χείλη σούπερ ζουμερά και ελκυστικά.

lips iStock

Τα lip plumpers ή τα "διογκωτικά χειλιών" είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να αποκτήσεις ονειρεμένα σαρκώδη χείλη, αν δεν θες να δοκιμάσεις lip fillers. Πρόκειται για προϊόντα χειλιών που θα βρεις σε διάφορες μορφές (gloss, serum, oil ή ακόμα και balm), με χρώμα ή χωρίς, και διάφορα συστατικά που χαρίζουν το περιβοήτο plumpy eφέ που κάνει ακόμα και τα πιο λεπτά χείλη να δείχνουν τόσο ζουμερά και σαρκώδη. Εξού και η ονομασία τους.

Τα συστατικά αυτά συνίστανται σε έλαια ή εκχυλίσματα μέντας ή κανέλας - γι' αυτό και σχεδόν πάντα θα νιώσεις μια ελαφριά αίσθηση καύσου ή τσίμπημα κατά την εφαρμογή τους.

Τα 5 ενυδατικά κραγιόν που αλλάζουν χρώμα και έχουν κάνει θραύση στα social media

Ειδικότερα, η κανέλα και η μέντα ερεθίζουν με κάποιον τρόπο τα χείλη, φέρνοντας στην επιφάνεια το αίμα που τα κοκκινίζει δημιουργώντας μια ερυθρότητα και ένα "τσίμπημα" που τα φουσκώνει ελαφρά. Φυσικά, είναι δερματολογικά ελεγμένα και εντελώς αβλαβή για τον οργανισμό, επομένως δεν χρειάζεται να φοβάσαι ότι θα πάθεις κάτι. Εκτός φυσικά αν αυτό το μικρό "τσίμπημα" στα χείλη σε ενοχλεί ή σε ερεθίσει τόσο πολύ, που δεν αντέχεις με τίποτα αυτή την αίσθηση - και, φυσικά, πρέπει να σταματήσεις άμεσα τη χρήση τους.

Φυσικά, σαρκώδη χείλη χωρίς fillers | Αυτό το συστατικό στο σέρουμ προσώπου θα σου χαρίσει το juicy εφέ που θες

Φυσικά, εκτός από τα παραπάνω, περιέχουν επίσης υαλουρονικό οξύ, κολλαγόνο και βιταμίνες για θρέψη και ενυδάτωση, γεγονός που τα κάνει πολύ απαλά αλλά και γεμάτα λάμψη.

Δες παρακάτω τα 10 πιο αγαπημένα μας:

Plumping Gloss (110 Moody Queen), Kylie Cosmetics

Plumping Gloss (110 Moody Queen), Kylie Cosmetics

Lip gloss που χαρίζει πιο σαρκώδη και σούπερ λαμπερά χείλη με ένα πέρασμα. Η φόρμουλά του παρέχει μια δροσιστική και "γαργαλιστική" αίσθηση που κάνει τα χείλη να φουσκώνουν, ενώ παράλληλα χαρίζει blurring εφέ στις γραμμές αλλά και άφθονη ενυδάτωση. 

Lip Gloss (219 - Bertha Pink), Gucci

Lip Gloss (219 - Bertha Pink), Gucci

διάφανο lip gloss που προσφέρει άμεσα ένα μακράς διάρκειας αποτέλεσμα όγκου και λάμψης. Τα χείλη θα αποκτήσουν βαθιά ενυδάτωση και λάμψη, ενώ θα φαίνονται πιο λεία και γεμάτα. Μενθόλη, ρίζες τζίντζερ και εκχυλίσματα πιπεριού καγιέν προκαλεί μια αίσθηση γεμίσματος και δροσιάς για +22%  αύξηση όγκου χειλιών. Το Υαλουρονικό οξύ προσφέρει +43% βελτιωμένη ενυδάτωση χειλιών.

Duck Plump (Bubblegum Bae), NYX Professional

Duck Plump (Bubblegum Bae), NYX Professional

Το Duck Plump εξασφαλίζει πλούσιο χρώμα και εκθαμβωτική λάμψη με ένα μόνο πέρασμα. Eμπλουτισμένο με πικάντικο τζίντζερ, για όγκο που διαρκεί, έχει την απόδοση ενός glossy κραγιόν.

Plump It Up Lip Booster (010 Poppin' Champagne), Catrice

Plump It Up Lip Booster (010 Poppin' Champagne), Catrice

Διογκωτικό χειλιών με εκχύλισμα μέντας και απαλό ροζ χρώμα, για εξαιρετικά σαρκώδη χείλη.

Lip Injection Maximum Plump, Too Faced

Lip Injection Maximum Plump, Too Faced

Lip plumper που χαρίζει σαρκώδες αποτέλεσμα στα χείλη και μοναδικό glossy φινίρισμα.

What The Fake! Plumping Lip Filler, essence

What The Fake! Plumping Lip Filler, essence

Lip gloss εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Ε, ενυδατώνει τα χείλη σε βάθος, γεμίζει τις λεπτές γραμμές και ταυτόχρονα ενισχύει το περίγραμμά τους κάνοντάς τα να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο juicy.

Squirt Plumping Gloss Stick (Heat Sensor), MAC COSMETICS

Squirt Plumping Gloss Stick (Heat Sensor), MAC COSMETICS

Ένα gloss stick για ενίσχυση του όγκου που θρέφει και περιποιείται τα χείλη ντύνοντάς τα με διαφανές  -κοκκινωπό χρώμα που δεν αφήνει κολλώδη αίσθηση.

Maracuja Juicy Lip Plump, Tarte

Maracuja Juicy Lip Plump, Tarte

Ένα all-in-one balm, που χάρη στο σύμπλεγμα Cushion Comfort XL προσφέρει εγγυημένο εφέ όγκου και λειαίνει, χάρη στο υαλουρονικό οξύ και περισσότερα από 10 σούπερ φρούτα. Η κρεμώδης φόρμουλα δίνει μια αίσθηση άνεσης στα χείλη.

Feeling Extra Lip Plumper, Dimitris Stratos Beauty

Feeling Extra Lip Plumper, Dimitris Stratos Beauty

Διογκωτικό χειλιών που περιλαμβάνει ένα mix θρεπτικών συστατικών, όπως υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Ε, που προσδίδουν πλούσιο φινίρισμα και μια αναζωογονητική αίσθηση ψύξης χάρη στους καινοτόμους παράγοντες που εμπεριέχει. To εκχύλισμα μέντας χαρίζει μια βοτανική νότα με διαρκή αίσθηση δροσιάς για τα χείλη σου. Τα πλούσια ενυδατικά συστατικά δημιουργούν ένα προστατευτικό φίλτρο, που λειτουργεί σαν αντιοξειδωτική ασπίδα, κλειδώνοντας την απαραίτητη υγρασία για ενισχυμένη θρέψη.

Lifter Plump Lip Plumping Gloss 002 Mauve Bite, Maybelline

Lifter Plump Lip Plumping Gloss 002 Mauve Bite, Maybelline

Προϊόν για τα χείλη που προσφέρει +30% άμεσο όγκο στα χείλη μέσα σε ένα λεπτό. Με σύνθεση εμπλουτισμένη με Maxi Lip™ και chili pepper, παρέχει έντονη αίσθηση θερμότητας στα χείλη, λειαίνει τις γραμμές των χειλιών και χαρίζει απαλότητα και όγκο στην στιγμή. Το XL βουρτσάκι μεταμορφώνει τα χείλη με ένα πέρασμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ