Follow us

Φυσικά, σαρκώδη χείλη χωρίς fillers | Αυτό το σέρουμ προσώπου θα σου χαρίσει το juicy εφέ που θες

Πέτυχε ονειρεμένα, φυσικά σαρκώδη χείλη με τον ορό προσώπου που έχεις ήδη στο συρτάρι σου.

Rosie Huntington Whiteley Splash News / Ideal Image

Τα ζουμερά, σαρκώδη χείλη, που δείχνουν απολύτως φυσικά, είναι το ζητούμενο των περισσότερων γυναικών. Ευτυχώς για εμάς, τα fillers υαλουρονικού και οι διάφορες αισθητικές επεμβάσεις δεν είναι πάντοτε η μόνη λύση για να αποκτήσεις τα χείλη των ονείρων σου - το μακιγιάζ και οι διάφορες τεχνικές που υπάρχουν έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ, που πλέον μπορείς να κάνεις σχεδόν... μαγικά στο πρόσωπό σου.

Πέρα από το μακιγιάζ όμως, υπάρχει και ένα ιδιοφυές hack περιποίησης που θα σου χαρίσει ζουμερά χείλη με τον πιο φυσικό, ανέξοδο και ανώδυνο τρόπο - και το είδαμε, πού αλλού, στο TikTok. Η νέα τάση, που προτείνουν ακόμα και δερματολόγοι, θέλει την εφαρμογή του ορού με υαλουρονικό οξύ και στα χείλη μας, εκτός από το πρόσωπο. Συγκεκριμένα, τόσο οι γιατροί όσο και τα κορίτσια που το έχουν ήδη δοκιμάσει, υποστηρίζουν ότι πρέπει να εφαρμόζεις μικρή ποσότητα από το σέρουμ προσώπου και στα χείλη, 3 φορές την ημέρα, και στη συνέχεια να σφραγίζεις την υγρασία με ένα lip balm ή βαζελίνη.

@makeupbybrooktiffany Your lips will look so full and hydrated after doing this I promise 👄 #skincare #skincarehacks #viral #dryskin #skintok ♬ my love mine all mine sped up - ✰
@dermatologysurgeon A clinical study showed that applying hyaluronic acid serum to lips three times per day was an effective treatment for plumper lips, increased lip fullness and to soothe dry lips. This is a subtle, natural alternative to lip injections or fillers. #lips #plumplips #fyp ♬ Cartoon Eye Blinking Sound - Anna

Οι 5 best value for money οροί με υαλουρονικό οξύ για απόλυτα νεανική επιδερμίδα

Όπως μάς δείχνουν με σχετικά video "πριν" και "μετά", αυτό το skincare tip όντως φέρνει αποτελέσματα αφού το εφέ των juicy lips είναι ορατό μετά από 1 βδομάδα εφαρμογής.

Πόσο ασφαλές είναι όμως το σέρουμ υαλουρονικού στα χείλη μας;

Είναι απολύτως safe να το εφαρμόζεις και στα χείλη σου, μιας και δεν πρόκειται για κάποιο ερεθιστικό στοιχείο ενώ έχει σχεδιαστεί για να διεισδύει σε βάθος στην επιδερμίδα, προσφέροντας άμεσα όλα τα οφέλη του υαλουρονικού (plumpiness, ενυδάτωση, εξασφάλιση υγρασίας).

10 lip plumpers με υαλουρονικό οξύ για θεϊκά, σαρκώδη χείλη

Τι ακριβώς θα αλλάξει στα χείλη;

Όσες το έχουν δοκιμάσει υποστηρίζουν ότι βλέπουν ορατή διαφορά μέσα σε λίγες μόλις μέρες, μιας και το υαλουρονικό γεμίζει με την απαραίτητη υγρασία κάθε κύτταρο της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα αυτή να δείχνει πιο "φουσκωμένη" και "γεμάτη", με φυσικό τρόπο. Παράλληλα, λειαίνουν και οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες που τυχόν εμφανίζονται στα χείλη, ενώ και η ενδεχόμενη αφυδάτωση από το κρύο του χειμώνα βελτιώνεται, αφήνοντας την επιφάνεια των χειλιών απίστευτα απαλή και ενυδατωμένη. Δεν είναι τυχαίο που το υαλουρονικό οξύ είναι το βασικό συστατικό των fillers προσώπου και χειλιών. Φυσικά, το σέρουμ προσώπου στα χείλη δεν έχει την ίδια αποτελεσματικότητα με τα fillers στον πλαστικό χειρουργό, είναι όμως μια πολύ τίμια εναλλακτική για εσένα που θες φυσικά αποτελέσματα.

Βάσια Κωσταρά | Ο αντιγηραντικός ορός που φοράει καθημερινά της χαρίζει λαμπερή, νεανική επιδερμίδα

HA Serum vs lip plumper με υαλουρονικό

Φυσικά, υπάρχουν άπειρα προϊόντα με υαλουρονικό οξύ που είναι ειδικά σχεδιασμένα για να χαρίζουν όγκο στα χείλη (lip balms, lip gloss, lip plumpers). Όποια από τις δύο λύσεις προτιμήσεις, το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει.

Το αγαπημένο lip oil της Ηλιάνας Παπαγεωργίου περιέχει υαλουρονικό οξύ για φυσικό όγκο στα χείλη

Δες πώς να το κάνεις:

@darcieratcliff Replying to @venny before & after of using Hyaluronic acid serum on my lips for a week #hyaluronicacid #lipplumper #beforeandafter ♬ Real Love Baby - Father John Misty

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ