Follow us

Βάσια Κωσταρά - Κλέλια Ανδριολάτου | Υιοθέτησαν το trend του "no manicure manicure" - και έδειξε υπέροχο

Το "no manicure manicure", κατ' αναλογία του "no makeup makeup", είναι η νέα εμμονή των διασήμων - και όχι μόνο.

Βάσια Κωσταρά - Κλέλια Ανδριολάτου Instagram

Δεν το είδαμε μόνο στην πρόσφατη απονομή των Όσκαρ - το "no manicure trend", ή αλλιώς "nonicure", είναι το μανικιούρ - έρωτας που απ'ό,τι φαίνεται έχουν λατρέψει και πολλές εγχώριες celebrities.

Oscars 2024 | 10 manicure looks από το red carpet που θα υιοθετήσουμε κι εμείς την άνοιξη

Αρχικά, να πούμε ότι πρόκειται για μια νέα μόδα στο μανικιούρ, που θέλει τα νύχια μας να μην έχουν καθόλου χρώμα. Ή τουλάχιστον, να φαίνονται σαν να είναι άβαφα. Η κυριολεκτική σημασία πάντως του "nonicure" είναι νύχια εντελώς άβαφα, χωρίς ούτε καν διάφανο βερνίκι, πλην όμως πολύ περιποιημένα. Ιδανικά, το μήκος τους παραμένει κοντό και αποφεύγονται τα πολύ μακριά νύχια, που είναι και πιο επιρρεπή σε σπασίματα.

Θα μας πεις, δεν είναι κάτι καινούριο - υπάρχουν πολλές διάσημες Ελληνίδες που δείχνουν την προτίμησή τους εδώ και καιρό στα άβαφα, φυσικά νύχια, με τις Βίκυ Καγιά και Ηλιάνα Παπαγεωργίου να αποτελούν τις απόλυτες πρέσβειρες. Το γεγονός όμως ότι celebrities όπως η Βάσια Κωσταρά, που λατρεύει τα μακριά, αμυγδαλωτά και γεμάτα χρώμα νύχια, έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στο "no mani trend", λέει πολλά για το πόσο δημοφιλής αναμένεται να γίνει η τάση.

Η Χριστίνα Μπόμπα υιοθέτησε την hot τάση των bitten lips για ανεπιτήδευτα σέξι χείλη

Στο πρόσφατο ταξίδι που πραγματοποίησε παρέα με την Κλέλια Ανδριολάτου στο Βουκουρέστι, είχαμε την ευκαιρία να δούμε και το μανικιούρ τους, εκτός από τα casual και travel ready outfits τους. Έτσι, είναι εντυπωσιακό ότι και οι δύο τους αποχωρίστηκαν τις έντονες αποχρώσεις που συνηθίζουν για χάρη του διάφανου χρώματος στα νύχια, υιοθετώντας με τον καλύτερο τρόπο το "nonicure".

Δες τι εννοούμε:

Βάσια Κωσταρά - Κλέλια Ανδριολάτου | Υιοθέτησαν το trend του "no manicure manicure" - και έδειξε υπέροχο
βασ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ