Follow us

Η Première είναι η νέα σειρά επανόρθωσης ακόμα και των πιο ταλαιπωρημένων μαλλιών

Η Κérastase εγκαινίασε τη νέα εποχή της μάρκας σε ένα μοναδικό luxury event.

MissBloom TEAM
αθηνα Kerastase

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να βλάψουν την τρίχα, με αποτέλεσμα την έλλειψη λάμψης - και όχι μόνο - στα μαλλιά μας. Σε αυτό το σημείο μπαίνει η σωστή περιποίηση με εξειδικευμένα haircare προϊόντα, που στοχεύουν σε όποια προβλήματα μπορεί να δημιουργούν αυτή τη θαμπάδα στην τρίχα.

Η Première γεννήθηκε μετά από μια πρωτοφανή επιστημονική ανακάλυψη της Κérastase, που έδειξε ότι το ασβέστιο στο νερό εντείνει τις επιπτώσεις της φθοράς στα μαλλιά. Αυτή η διαπίστωση ήταν το έναυσμα για να δημιουργηθεί μια σειρά που πρώτα απομακρύνει τα άλατα ασβεστίου και έπειτα επανορθώνει την τρίχα αποκαθιστώντας τους δεσμούς κερατίνης.

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024, η κορυφαία επαγγελματική μάρκα πολυτελούς περιποίησης μαλλιών στον κόσμο, πραγματοποίησε ένα μοναδικό luxury event στο BOTOXE Athens Club εγκαινιάζοντας τη νέα εποχή της μάρκας που φέρνει η νέα haircare σειρά, Première.

Στο χώρο του BOTOXE Athens Club, o οποίος διαμορφώθηκε στα δεδομένα ενός premium luxury brand, παρευρέθηκαν beauty editors, influencers & celebrities όπως οι Αθηνά Οικονομάκου, Κλέλια Ανδριολάτου, Κατερίνα Καραβάτου, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου κ.ά.

Η Première είναι η νέα σειρά επανόρθωσης ακόμα και των πιο ταλαιπωρημένων μαλλιών
Kerastase

"Η νέα σειρά Première αποτυπώνει με το καλύτερο τρόπο την φιλοσοφία της μάρκα, την ενδυνάμωση κάθε γυναίκας! Με τη νέα Global Ambassador της Κérastase, Sydney Sweeney, το απόλυτο σύμβολο της Gen Z γενιάς, η μάρκα εγκαινιάζει μια νέα εποχή. Ήταν πραγματικά μια μοναδική βραδιά αντάξια ενός premium luxury haircare brand", δήλωσε η Ελένη Αναγνωστοπούλου, Brand Business Leader Κérastase.

Kerastase

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ