Follow us

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το απρόσμενο χρώμα κραγιόν που θα κυριαρχήσει την άνοιξη και το καλοκαίρι

Δεν γίνεται να λείπει από το νεσεσέρ σου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Τι κι αν την άνοιξη έχουμε συνηθίσει να φοράμε πιο ανοιχτόχρωμα ροζ, κοραλί και κόκκινα κραγιόν, οι κορυφαίοι σχεδιαστές ήρθαν να τα ανατρέψουν όλα προτείνοντας ένα τελείως απρόσμενο χρώμα για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Βάσια Κωσταρά | Το καθημερινό μακιγιάζ της περιλαμβάνει μερικά από τα πιο viral προϊόντα

Το μπορντό, το βουργουνδί, αλλά και το μαύρο ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του μακιγιάζ στα SS24 shows των πιο διάσημων οίκων, όπως οι Max Marra, Burberry, Dior και Gucci, δίνοντας μια νέα χροιά στον όρο "ανοιξιάτικο μακιγιάζ".

Την τάση έχουν υιοθετήσει ήδη πολλά it girls, ανάμεσά τους και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την οποία είδαμε στο πιο πρόσφατο post της στο Instagram με ένα lip look που θύμιζε αρκετά εκείνο των μοντέλων του οίκου Gucci στο SS24 show του.

Ούσα καλά ενημερωμένη για όλα τα beauty trends, η παρουσιάστρια του Shopping Star εκτός από σκουρόχρωμα μπορντό χείλη, τελευταία επιλέγει και ροδακινί lip looks, ένα ακόμα χρώμα που θα "φορεθεί" πολύ τους επόμενους μήνες. Το peach fuzz άλλωστε είναι το χρώμα του 2024 σύμφωνα με το Pantone, ένα χρώμα το οποίο κολακεύει όλους τους τόνους επιδερμίδας και "γλυκαίνει" τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Το νέο it μακιγιάζ της χρονιάς θα σε κάνει να απαρνηθείς το αγαπημένο σου beauty item

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ