Follow us

Bunny Blonde | Το χρώμα μαλλιών που θα βλέπεις παντού φέτος την άνοιξη

΄Το έχουν υιοθετήσει ήδη πολλές celebrities.

ξανθά μαλλιά άνοιξη 2024 Splash News/Ideal Image

Σκέφτεσαι να "ανοίξεις" τα μαλλιά σου τώρα την άνοιξη; Αν έγνεψες καταφατικά, τότε πρέπει σίγουρα να μείνεις σε αυτό το κείμενο για να μάθεις για το bunny blonde, το νέο it χρώμα μαλλιών της σεζόν, που αναμένεται να γίνει ανάρπαστο.

Το λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες προκαλώντας χαλάρωση στο πρόσωπο

Τι είναι το bunny blonde;

Πρόκειται για μία ξανθιά/σταχτί απόχρωση, όμοια με εκείνη ενός αφράτου κούνελου, η οποία χαρακτηρίζεται από διαφορετικούς τόνους, δημιουργώντας το πιο ομοιόμορφο ξανθό αποτέλεσμα.

Στην ουσία, πρόκειται για μία dirty blonde απόχρωση με σκουρόχρωμες ρίζες και babylights ή balayage, που δημιουργεί ένα απόλυτα φυσικό, σχεδόν ηλιοκαμένο αποτέλεσμα.

Celebrity inspo

Μερικές από τις celebrities που έχουν ήδη δοκιμάσει την τάση είναι οι Sienna Miller, Poppy Delevingne, Sofia Richie Grainge και Elle Fanning.

Η σωστή περιποίηση

Το κλειδί για τη διατήρηση ενός λαμπερού και αψεγάδιαστου χρώματος, είναι το φρεσκάρισμά του στο κομμωτήριο κάθε 8 περίπου εβδομάδες. Εξίσου σημαντική είναι η περιποίηση των μαλλιών με ειδικά προϊόντα για βαμμένα ή ακόμα καλύτερα ξανθά μαλλιά, βλ. μοβ σαμπουάν, μάσκες και conditioners, που θα εξουδετερώσουν τους κίτρινους τόνους, αφήνοντας το χρώμα λαμπερό και ομοιόμορφο.

Το it κούρεμα της χρονιάς που δεν πρέπει όμως με τίποτα να υιοθετήσεις τώρα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ