Follow us

Το it κούρεμα της χρονιάς που δεν πρέπει όμως με τίποτα να υιοθετήσεις τώρα

Κι όμως πρέπει να γυρίσεις την πλάτη σου σε αυτήν την τάση.

κουρέματα 2024 Splash News/Ideal Image

Σαν γνήσιες beauty lovers, θέλουμε πάντα να είμαστε up to date σχετικά με όλες τις νέες τάσεις στα κουρέματα. Κι ενώ αγαπάμε οι ίδιες να τις υιοθετούμε πρώτες, ξέρουμε πολύ καλά πότε πρέπει να κάνουμε πίσω, γυρίζοντας την πλάτη μας σε μία τάση που απλά δεν είναι πρακτική. Αυτό ακριβώς κάνουμε και τώρα, λέγοντας "όχι" σε ένα από τα πιο hot κουρέματα του 2024.

Τα καλύτερα σαμπουάν που μπορείς να βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου

Κουρέματα 2024 | Το στιλ που δεν πρέπει με τίποτα να υιοθετήσεις τώρα

Όποιον κομμωτή και να ρωτήσεις, είναι σίγουρο πως θα σου πει πως τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να κόψεις αφέλειες. Είτε πρόκειται για πιο full bardot bangs, είτε για wispy bangs, οι αφέλειες είναι απαγορευτικές όσο αυξάνεται η θερμοκρασία.

Εκτός από το ότι είναι δύσκολες στο styling και βάζουμε στοίχημα ότι δεν θες να "παλεύεις" με το σεσουάρ όσο θα είσαι διακοπές το καλοκαίρι, θα σε ζεσταίνουν, ενώ λόγω του ιδρώτα κάθε άλλο παρά κομψές θα δείχνουν όσο περνά η μέρα.

Η συμβουλή μας; Αν θες να υιοθετήσεις την τάση, κλείσε ραντεβού στο κομμωτήριο από τον Σεπτέμβρη πάλι. Αν τώρα έχεις ήδη αφέλειες, απόφυγε να τις φρεσκάρεις μέσα στην άνοιξη και άφησέ τες να μακρύνουν σαν curtain bangs για το καλοκαίρι.

Αραίωση μαλλιών | Οι πιο αποτελεσματικές θεραπείες για την αντιμετώπισή της στο σπίτι

Αν θέλεις οπωσδήποτε να ανανεώσεις την εμφάνισή σου για το καλοκαίρι (απολύτως λογικό!) προτίμησε άλλα πιο βολικά και "δροσερά" κουρέματα, όπως το κοντό καρέ, το pixie cut ή ακόμα και τα φιλαριστά πιο μακριά μαλλιά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ