Follow us

Οι αντιγηραντικές κρέμες που προτιμά η Μαρία Ηλιάκη βελτιώνουν θεαματικά την όψη των ρυτίδων

Η premium σειρά περιποίησης που μάχεται τα ορατά σημάδια της (πρόωρης) γήρανσης.

Μαρία Ηλιάκη Instagram

Η Μαρία Ηλιάκη φροντίζει πολύ την επιδερμίδα της, παρά το βεβαρυμένο της πρόγραμμα, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί τα δικά της tips ομορφιάς μέσω Instagram, μιας και έτσι διατηρεί μια ωραία σχέση και με τις διαδικτυακές της φίλες.

Ελένη Μενεγάκη | Το χρώμα μανικιούρ που προτιμά την άνοιξη δεν είναι αυτό που περίμενες

Αυτή τη φορά, μάς έδειξε ποια είναι η δική της επιλογή στην αντιγηραντική περιποίηση, που πρέπει να ξεκινά προληπτικά ακόμα και από τα early 30s. Η παρουσιάστρια φαίνεται να προτιμά την πολυτελή αντιγηραντική σειρά που είναι απολύτως δραστική και μάχεται τα ορατά σημάδια που σχετίζονται με τους 3 τύπους γήρανσης. Πρόκειται για την Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge που περιλαμβάνει δύο αντιγηραντικές κρέμες, με πιο πλούσια και πιο ελαφριά υφή ανάλογα με τον τύπο επιδερμίδας, και μια κρέμα ματιών.

Δέσποινα Βανδή | Το φυσικό μήκος στα μαλλιά της είναι αυτό που κολακεύει κάθε γυναίκα άνω των 50

Με διεγερτικά ενεργά συστατικά και ενεργά συστατικά αναγέννησης και αναδόμησης, βελτιώνει την όψη των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, ενώ καταπολεμά όλα τα σημάδια πρόωρης γήρανσης που προκαλούνται από τον ήλιο, το στρες αλλά και τη περιβαλλοντική ρύπανση. Πρόκειται με λίγα λόγια για κρέμες που ωφελούν γυναίκες κάθε ηλικίας που εκτίθενται σε αυτούς τους επιβαρυντικούς παράγοντες.

Δες την επιλογή της Μαρίας Ηλιάκη:

Οι αντιγηραντικές κρέμες που προτιμά η Μαρία Ηλιάκη βελτιώνουν θεαματικά την όψη των ρυτίδων

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ