Follow us

Όλα τα βήματα για να δημιουργήσεις το super sleek ballerina bun

Ο κλασικός κότσος δεν υπήρξε ποτέ πριν πιο κομψός και σύγχρονος.

hair iStock

Το "ballerina bun" είναι το χτένισμα που ίσως μπορείς να φανταστείς και από την ονομασία του: το κλασικό σινιόν που θα έκανε μια μπαλαρίνα πριν από κάθε παράσταση. Κι ενώ συνιστά ένα από τα πιο διαχρονικά hairstyles, που μετρά δεκαετίες στον χώρο της ομορφιάς (και στις προτιμήσεις των γυναικών), καταφέρνει να δείχνει πάντοτε απόλυτα σύγχρονο, ακόμα και εν έτει 2024.

Η Βάσια Κωσταρά έκανε τον κλασικό ψηλό κότσο να δείχνει σούπερ σύγχρονος

Με το craze που έχει προκαλέσει το balletcore trend τους τελευταίους μήνες είναι επόμενο ότι το ballet bun θα είχε ακόμα μεγαλύτερη απήχηση στις γυναίκες σήμερα. Το σινιόν της μπαλαρίνας αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, δημιουργώντας ταυτόχρονα και ένα εφέ lifting, ενώ είναι το ιδανικό χτένισμα για ένα office look ή μια επίσημη έξοδο. Κοινώς, συνοδεύει τέλεια τα καλά μας φορέματα ή τα σακάκια / κοστούμια, κάνοντας το outfit μας να δείχνει κομψό στη στιγμή.

Αυτό είναι το μυστικό των γυναικών από την Κορέα για να δείχνουν νεότερες από την ηλικία τους

Την ίδια στιγμή, δείχνει μοντέρνο ακριβώς επειδή είναι sleek και λείο, παραπέμποντας στα model looks που βλέπουμε στην πασαρέλα.

Beauty editor's tip: Ένα μικρό μυστικό που πρέπει να λάβεις υπόψη σου είναι, αρχικά, το πολύ καλό χτένισμα των μαλλιών σου. Χτένισέ τα καλά προς τα πίσω καθώς τα μαζεύεις ψηλά, και στερέωσέ τα με ένα γερό λαστιχάκι (ή και δύο, αν έχεις βαριά μαλλιά). Η λακ αλλά και άλλα styling προϊόντα (όπως το hair wax) είναι τα στοιχεία - κλειδιά στο χτένισμα, καθώς θα σε βοηθήσουν να τιθασεύσεις τριχούλες που πετούν ατίθασα εδώ κι εκεί αλλά και θα χαρίσουν αυτό το sleek & glossy εφέ που θες.

Δες βήμα βήμα πώς θα το πετύχεις στο παρακάτω βίντεο:

@ballerinakeira Replying to @𝓐’ here is my ballet bun tutorial! hope this helps 🩰🤍 t-shirt is from brandy melville 🫧 #ballet #balletcoreaesthetic #balletbun #balletbuntutorial ♬ Theme from "A Summer Place" - Percy Faith And His Orchestra

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ