Follow us

Ανανεωμένη η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους | Το άκρως κολακευτικό κούρεμα που υιοθέτησε

Ανήκει στις πιο hot τάσεις των τελευταίων χρόνων.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους NDP

Καλεσμένη στην εκπομπή "Mega Καλημέρα" και την Ελεονώρα Μελέτη ήταν το πρωί της Τρίτης (02/04) η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, η οποία εμφανίστηκε στο πλατό με ανανεωμένη εμφάνιση.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη υιοθέτησε τη νέα αγαπημένη τάση νυχιών της Hailey Bieber

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός φαίνεται πως μάκρυνε τις αφέλειες που διατηρούσε εδώ και αρκετό καιρό, υιοθετώντας τώρα curtain bangs. Πρόκειται για μία από τις πιο hot τάσεις μαλλιών των τελευταίων χρόνων, η οποία ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, ενώ είναι και άκρως κολακευτική καθώς χαρίζει σχήμα στα μαλλιά και παράλληλα καμουφλάρει τυχόν σημάδια γήρανσης στο μέτωπο.

Αγαπάς τα κοντά νύχια; Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρήκε το τέλειο χρώμα για αυτήν την περίοδο

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ωστόσο η ίδια είπε πως νιώθει καλά καλά με τον εαυτό της και ότι μεγαλώνει όμορφα. "Δεν έχω κανένα θέμα με την ηλικία. Ο λόγος που τη λέω είναι ότι πρέπει να γιορτάζουμε τα χρόνια που ζούμε. Άλλοι δεν έχουν την ευκαιρία. Είμαι 49 στα 50. Μου έχει φερθεί καλά ο χρόνος, από εκεί και πέρα δεν πολύ τρελαίνομαι για τις πολλές αισθητικές επεμβάσεις. Έχω δει αποτελέσματα που με τρομάζουν, προτιμώ να μεγαλώνω όσο γίνεται πιο φυσικά, κάνοντας κάποια πράγματα για να βοηθήσω τον εαυτό μου", είπε.

Δες το νέο hair look της:

Ανανεωμένη η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους | Το άκρως κολακευτικό κούρεμα που υιοθέτησε

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ