Follow us

We Ask The Pros | Το πιο κολακευτικό νυφικό μακιγιάζ για μελαχρινές σύμφωνα με την Ολίβια Σαχινίδου

Μια από τις πιο γνωστές bridal makeup artists αποκαλύπτει τα χρώματα που θα αναδείξουν την επιδερμίδα σου και τις τεχνικές που θα τονίσουν τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

νυφικό μακιγιάζ για μελαχρινές Splash News/Ideal Image

Γνωστή για το celebrity clientele της (βλ. Βάσια Κωσταρά, Ελεωνόρα Ζουγανέλη), τα beauty tips της μέσω Instagram, αλλά και τα άψογα bridal makeup looks με την υπογραφή της, η Ολίβια Σαχινίδου ήταν το δίχως άλλο η πλέον κατάλληλη να μου μιλήσει για το πιο κολακευτικό νυφικό μακιγιάζ για μελαχρινές.

Η συζήτησή μας κράτησε μόλις μισή ώρα και μέσα σε αυτό το σχετικά μικρό χρονικό διάστημα, η Ολίβια με γέμισε με tips και προτάσεις προϊόντων, απαντώντας σε κάθε ερώτησή μου με περίσσια χαρά κι όρεξη.

"Μου έχει βγει το όνομα του φυσικού μακιγιάζ. Πιστεύω ότι εκείνη τη μέρα δεν θα πρέπει να πουν στη νύφη 'τι όμορφο μακιγιάζ που έχεις', αλλά 'τι όμορφη που είσαι'", λέει στην αρχή της κουβέντας μας λίγο πριν ξεκινήσει να με "βομβαρδίζει" (in the best way possible) με πληροφορίες.

Ιδού τα χρώματα που θα αναδείξουν την επιδερμίδα σου και τις τεχνικές που θα τονίσουν τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου σου σύμφωνα με όσα μου είπε:

Το πιο κολακευτικό νυφικό μακιγιάζ για μελαχρινές

Μάτια

"Οι μπρονζέ και χρυσοί τόνοι πιστεύω ότι είναι οι πιο κολακευτικοί στο νυφικό μακιγιάζ για μελαχρινές", εξηγεί. "Προτείνω λάμψη στα μάτια γιατί οι ματ υφές δείχνουν πάντα πιο βαρετές, ενώ κάνουν το βλέμμα να δείχνει πιο θαμπό. Οι shiny ή ακόμα και οι μεταλλικές υφές είναι για εμένα must".

Πρόσωπο

Η επιδερμίδα ειδικά εκείνη τη μέρα θα πρέπει να δείχνει φυσικά αψεγάδιαστη. Πώς μπορεί όμως να δείχνει πιο φρέσκια και νεανική; "Αν δεν είναι λιπαρή, προτείνω τη χρήση ενός κρεμώδους ρουζ που δείχνει πιο φυσικό", εξηγεί η Ολίβια. "Η απόχρωση του ρουζ εξαρτάται από το πόσο θα έχει μαυρίζει η νύφη. Συνήθως βέβαια χρησιμοποιώ κοραλί/ροζ αποχρώσεις", προσθέτει.

Φυσικά νυφικό μακιγιάζ για μελαχρινές δεν μπορεί να υφίσταται χωρίς λάμψεις. "Εγώ πάντα εφαρμόζω highlighter ψηλά στα ζυγωματικά. Μπορεί να είναι και bronzer αν ο γάμος είναι τέλος του καλοκαιριού και η νύφη είναι πολύ μαυρισμένη".

"Δεν προτείνω contouring. Προτιμώ το warming. Πρέπει να γίνονται φωτοσκιάσεις για τις φωτογραφίες, αλλά όχι κάτι σκληρό. Μ' αρέσει να ζεσταίνω το πρόσωπο με ένα πιο κρεμώδες bronzer, το οποίο εφαρμόζω όπου μας 'πιάνει' ο ήλιος".

Χείλη

Φυσικά κάθε νύφη μπορεί να φορέσει το χρώμα κραγιόν που της αρέσει. Ωστόσο, η Ολίβια προτείνει ένα χρώμα που να θυμίζει εκείνο των χειλιών. "Αναμιγνύω πολλά κραγιόν για να το πετύχω", εξομολογείται. "Σε κάθε περίπτωση τα χείλη θέλω να είναι λαμπερά. Ακόμα κι αν χρησιμοποιήσω ματ κραγιόν, στο κέντρο πάντα εφαρμόζω gloss για έξτρα λάμψη".

Bonus Tips

"To ωραιότερο νυφικό μακιγιάζ, είναι αυτό που ταιριάζει με την προσωπικότητα της εκάστοτε νύφης. Αν βάφεται έντονα και είναι εξοικειωμένος ο κόσμος να τη βλέπει έτσι, τότε αυτό να κάνει και τη μέρα του γάμου της. Διαφορετικά προτείνω πάντα ένα φυσικό, διαχρονικό μακιγιάζ. Δεν θέλουμε κάτι πολύ έντονο και διαφορετικό".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ