Follow us

Pink Jelly Glazed nails | Δες βήμα βήμα πώς θα κάνεις μόνη σου το πιο λαμπερό μανικιούρ της άνοιξης

To girly μανικιούρ που λάνσαρε πρόσφατα η Hailey Bieber.

Hailey Bieber Splash News / Ideal Image

Πριν περίπου δύο χρόνια, μιλούσαμε για τα Glazed Donut nails, μια από τις πιο viral τάσεις μανικιούρ που δημιούργησε η Hailey Bieber. Και μπορεί να την "εφηύρε" σχεδόν τυχαία μαζί με την αγαπημένη της nail artist, Zola Ganzorigt με αφορμή το Met Gala εκείνης της χρονιάς, όμως κατάφερε να παραμείνει στις top επιλογές μανικιούρ ακόμα και μέχρι σήμερα.

Τη φετινή άνοιξη λανσάρει μια παρόμοια τάση, τα Pink Jelly Glazed nails, που δανείζεται αρκετά από τα στοιχεία της προηγούμενης, αλλά έχει το δικό της, μοναδικό στιλ.

Glazed & shiny | Η Χριστίνα Μπόμπα με το πιο trendy μανικιούρ του '24

Η τάση

Πρόκειται για τα σούπερ glossy νύχια που θυμίζουν ζελέ στο χρώμα της φράουλας. Είναι ταυτόχρονα διάφανα ροζ αλλά και πολύ λαμπερά, με το εφέ να θυμίζει ένα διάφανο gloss πάνω από ροζ κραγιόν. Αυτό το τόσο φωτεινό μανικιούρ είναι ό,τι πρέπει για την άνοιξη ενώ είναι και mood-boosting αλλά και σύγχρονο.

H Hailey Bieber αποκαλύπτει ότι πάσχει από περιστοματική δερματίτιδα | Τι είναι και πώς την αντιμετωπίζει

Πώς θα το πετύχεις:

Όπως μάς έδειξε σε σχετικό βίντεο η nail artist της Bieber, πρώτα πέρασε ένα διάφανο base coat και στη συνέχεια ένα ροζ βερνίκι με jelly φινίρισμα, σαν αυτό του ζελέ. Για το γυαλιστερό εφέ, πρόσθεσε ασημί chrome σκόνη και ολοκλήρωσε με ένα σούπερ glossy top coat. Αν δεν έχεις αυτή την ειδική σκόνη, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα ειδικό glazed βερνίκι ή κάποιο με διακριτική χρυσόσκονη.

Δες παρακάτω:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ