Follow us

Zendaya | Το girly χτένισμά της με λευκό φιόγκο θα αντιγραφεί όσο κανένα άλλο φέτος

Το playful χτένισμα της Zendaya αντλεί έμπνευση από το tenniscore trend.

Zendaya Splash News / Ideal Image

Στο πλαίσιο της περιοδείας της για τη νέα της ταινία "Challengers", η Zendaya έχει πραγματοποιήσει ήδη μια σειρά εντυπωσιακών εμφανίσεων με έναν κοινό παρανομαστή: όλες τους αντλούν έμπνευση από το τέννις, με αποτέλεσμα να έχει ήδη δημιουργηθεί μια φρενίτιδα για το άθλημα και όλο το στυλ που το περιβάλλει. Κάτι που με τη σειρά του έχει οδηγήσει σε μια νέα τάση που ξετρελαίνει τις fashionistas - το tenniscore trend.

Πιο ξανθιά από ποτέ | Η Zendaya με το caramel blonde χρώμα που βρίσκεται στις top τάσεις της φετινής άνοιξης

Όπως ίσως ψυλλιάζεσαι ήδη, το tenniscore trend στα ρούχα περιλαμβάνει οτιδήποτε θυμίζει τέννις: μίνι πλισέ φούστες σε λευκό χρώμα, πόλο μπλουζάκια ή κοντά πουκάμισα, λευκά sneakers και λευκές κάλτσες, κοντά φορέματα με γιακά και ζωνάκι στη μέση κ.ο.κ. Πώς επηρεάζει ωστόσο το beauty κομμάτι, και πιο συγκεκριμένα, τα μαλλιά μας; Τα χτενίσματα είναι εξίσου κομψά και παιχνιδιάρικα, ενώ συνδυασμένα με ανάλογη αμφίεση δείχνουν πολύ σέξι.

Το #1 tip για να ξυπνάς κάθε μέρα με ονειρεμένα μαλλιά, σαν κομμωτηρίου

Όπως έδειξε και η Zendaya στην πρόσφατη εμφάνισή της στο Λονδίνο, με αφορμή την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας όπου πρωταγωνιστεί - και υποδύεται μια προπονήτρια τέννις και πρώην παιδί - θαύμα του αθλήματος. Γι' αυτό και η αμφίεσή της ήταν ανάλογη: συνδύασε το μάξι λευκό και halter neck φόρεμά της με σαφείς αναφορές στο τέννις με ένα sleek χτένισμα που έκανε πραγματικά τη διαφορά.

Zendaya | Το girly χτένισμά της με λευκό φιόγκο θα αντιγραφεί όσο κανένα άλλο φέτος

Πιο συγκεκριμένα, μάζεψε τα ξανθά μαλλιά της σε μια πολύ μακριά πλεξούδα, που στερέωσε ψηλά στο κεφάλι της με έναν λευκό φιόγκο. Φυσικά, η δική της εκδοχή δανείζεται στοιχεία από το coquette ή/και balletcore trend, χάρη στον φιόγκο, που αμέσως χάρισε μια πιο ρομαντική πινελιά στο χτένισμα, αφαιρώντας λίγο από τον casual / sport χαρακτήρα του trend. Σε κάθε περίπτωση όμως, το χτένισμα είναι ξεκάθαρα "tennis inspired". Έτσι ακριβώς φανταζόμαστε ότι θα έπιανε τα μαλλιά της και μια αθλήτρια - και μας αρέσει πολύ.

zendaya
zendaya

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ