Follow us

5 scrubs σώματος που μοσχοβολούν φρεσκάδα και καθαριότητα

Θα μετατρέψουν το μπάνιο σου στο πιο χαλαρωτικό spa.

beauty Istock Photo

Τι καλύτερο μετά από μία κουραστική μέρα, ένα self pampering session; Μετέτρεψε το μπάνιο σου στο πιο χαλαρωτικό spa γεμίζοντας την μπανιέρα σου με ζεστό νερό και άλατα κι απόλαυσε το λουτρό κάτω από το φως των κεριών. Από την at home spa εμπειρία σου φυσικά δεν μπορεί να λείπει κι ένα scrub σώματος, το οποίο θα απολεπίσει την επιδερμίδα σου, αποκαλύπτοντας το πιο απαλό και λαμπερό "πρόσωπό " της. Η δική μας πρόταση; Ένα scrub με άρωμα φρεσκάδα και καθαριότητας που θα σε χαλαρώσει και θα σε κάνει να νιώθεις like a million bucks. Ιδού οι αγαπημένες μας επιλογές:

Almond Revitalizing Body Scrub, KORRES (στα φαρμακεία)

Almond Revitalizing Body Scrub, KORRES (στα φαρμακεία)

Αυτό το scrub κάνει βαθύ καθαρισμό και χαρίζει άμεση λάμψη για όλο το σώμα χάρη στους φυσικούς απολεπιστικούς παράγοντες και το έλαιο αμυγδάλου στη σύνθεσή του που διατηρούν τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας προσφέροντας αίσθηση φροντίδας και αναζωογόνησης.

Amber & Jasmine Body Scrub, Radiant

Amber & Jasmine Body Scrub, Radiant

To Amber & Jasmine Body Scrub είναι εμπλουτισμένο με τρυφερές νότες γιασεμιού και περγαμόντου για διακριτικό άρωμα που διαρκεί όλη την ημέρα ενώ περιέχει βούτυρο Κουπουάτσου σε μορφή λαδιού και άλατα για την απολέπιση της επιδερμίδας. Απομακρύνει αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους και επαναφέρει την ελαστικότητα της επιδερμίδας αφήνοντάς την καθαρή, απαλή και αρωματισμένη.

Rêve de Thé Scrub, NUXE (στα φαρμακεία)

Rêve de Thé Scrub, NUXE (στα φαρμακεία)

To Rêve de Thé Scrub απολεπίζει απαλά την επιδερμίδα, ενώ την τυλίγιε με το πιο αναζωογονητικό άρωμα με νότες πράσινου τσαγιού.

The Ritual of Sakura Body Scrub, Rituals

The Ritual of Sakura Body Scrub, Rituals

ο πίτουρο ρυζιού, το Tsubaki και το έλαιο Jojoba στη σύνθεσή του θρέφουν την επιδερμίδα για μια λαμπερή και υγιή λάμψη. Τέλος, αυτό το απολεπιστικό εμπλουτίζεται με τον θρεπτικό αρωματικό συνδυασμό γάλακτος ρυζιού και ανθών κερασιάς – γνωστά για το λεπτό και κομψό άρωμά τους.

Pure Jasmine Gentle Exfoliating Cream, APIVITA (στα φαρμακεία)

Pure Jasmine Gentle Exfoliating Cream, APIVITA (στα φαρμακεία)

Εμπνευσμένη από τις αρχές της αρωματοθεραπείας, αυτό το scrub με νότες γιασεμιού απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα κι έτσι αφήνει το δέρμα απαλό και ανανεωμένο, προσφέροντας αίσθηση ευφορίας και ευεξίας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ