Follow us

Χριστινα Μπόμπα | To αγαπημένο της lip gloss έχει κάνει χαμό στα social media

Δες αναλυτικά πώς κάνει το μακιγιάζ της για ένα night out.

Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι λάτρης της τέχνης του μακιγιάζ κι έτσι συχνά βάφεται μόνη της για τις βραδινές της εξόδους. Αυτό έκανε και προ ημερών και μάλιστα ανέβασε ένα βίντεο στο προφίλ της στο Instagram δείχνοντας στους ακόλουθούς της όλη τη διαδικασία, αλλά και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί.

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Το μυστικό της για πλούσιο όγκο ακόμα και στα πιο λεπτά μαλλιά

Όπως θα δεις παρακάτω, η επιχειρηματίας/influencer δίνει έμφαση στα μάτια της, τονίζοντας το βλέμμα της με ένα μαύρο μολύβι, το οποίο "σβήνει" προς τα έξω. Χαρίζει στο πρόσωπό της ένα χρώμα υγείας, εφαρμόζοντας δύο ρουζ, ένα υγρό κι ένα σε μορφή πούδρας, ψηλά στα ζυγωματικά και στην άκρη της μύτης, ενώ δεν παραλείπει να προσθέσει στρατηγικές λάμψεις χρησιμοποιώντας ένα highlighter.

Αγνώριστες αλλά απόλυτα αληθινές | 15 Ελληνίδες celebrities δείχνουν περήφανα τα φυσικά μαλλιά τους

Η τελική πινελιά στο look της δόθηκε με ένα από τα πιο viral lip gloss αυτήν τη στιγμή, το Duck Plump της NYX Professional Makeup στην απόχρωση 01 Clearly Spicy.

Χριστινα Μπόμπα | To αγαπημένο της lip gloss έχει κάνει χαμό στα social media

Πρόκειται για ένα gloss με spicy ginger, το οποίο προσδίδει όγκο κι ενυδατώνει τα χείλη, αφήνοντάς τα εξαιρετικά λαμπερά και juicy. Θα το βρεις σε πολλά διαφορετικά χρώματα, αλλά αν θέλεις να αντιγράψεις το μακιγιάζ της Χριστίνας Μπόμπα, τότε προτίμησε την clear εκδοχή του.

Δες το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ