Follow us

Η Τόνια Σωτηροπούλου υιοθέτησε το δημοφιλές Naked french manicure - κι έδειξε υπέροχο

Η τάση νυχιών που λατρεύουν οι πιο κομψές και stylish γυναίκες τώρα.

Τόνια Σωτηροπούλου NDP Photo Agency

Πέρα από την εκθαμβωτική Balmain τουαλέτα της, το dreamy μακιγιάζ και το ρομαντικό half up, η Τόνια Σωτηροπούλου είχε και το πιο κομψό μανικιούρ στην πρόσφατη εμφάνισή της στο Φεστιβάλ Καννών. Το μανικιούρ άλλωστε είναι ένα beauty στοιχείο που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο, ιδίως όταν μιλάμε για μια τόσο classy επιλογή.

Η Κλέλια Ανδριολάτου στις Κάννες | Η hot λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά στο μακιγιάζ της

Η ηθοποιός υιοθέτησε την πιο δημοφιλή τάση για το μανικιούρ της, που δεν ήταν άλλη από το "Naked french manicure". Πρόκειται για ένα trend μανικιούρ που "παντρεύει" το nonicure, δηλαδή τα διάφανα νύχια, με τον μινιμαλισμό που διακατέχει αρκετά beauty trends τα τελευταία χρόνια (βλ. no makeup - makeup, clean beauty girl, κλπ). Το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να δείχνει πιο φίνο: ουσιαστικά, διατηρούμε τη sheer ροζ ή υπόλευκη βάση του γαλλικού, χωρίς τα λευκά tips. Έτσι, έχεις μια "καθαρή" βάση που όμως δεν είναι διάφανη ή άβαφη (άρα δεν θεωρείται "natural mani"), το εφέ εξακολουθεί ωστόσο να δείχνει σούπερ κομψό και θηλυκό, όπως θα έδειχνε και το κλασικό french manicure.

Δούκισσα Νομικού | Αυτό είναι το κραγιόν που της χάρισε το πιο ονειρικό μακιγιάζ στις Κάννες

Η βάση μπορεί να ξεφεύγει και από τις κλασικές αποχρώσεις base coats που χρησιμοποιούνται στο γαλλικό και να είναι εκρού, ανοιχτό nude ακόμα και ροδακινί. Στην ουσία, τα λευκά tips του κλασικού γαλλικού υποκαθίστανται από το φυσικό λευκό των νυχιών μας, που ξεπροβάλλει κάτω από το διάφανο ροζ, εκρού, λευκό και ροδακινί.

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ