Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα με "glazed" mani - pedi | Η τάση στα νύχια που κάνει θραύση στα social media τώρα

Άλλη μια διάσημη Ελληνίδα που λατρεύει το glazed εφέ στα νύχια.

Χριστίνα Μπόμπα @chrismpo

Άλλη μια celebrity που φαίνεται να λατρεύει τα glazed νύχια: η Χριστίνα Μπόμπα υιοθέτησε το "glazed glow" τόσο στο μανικιούρ όσο και στο πεντικιούρ της, και το αποτέλεσμα έδειξε πολύ κομψό.

Όπως ακριβώς και η Αθηνά Οικονομάκου, έτσι και η Χριστίνα Μπόμπα φαίνεται ότι λάτρεψε τη νέα μόδα που θέλει το χρώμα στα νύχια να είναι κάτι παραπάνω από απλά λαμπερό - τα glazed nails έχουν μια λαχταριστή γυαλάδα που τα κάνει να διαφέρουν με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Glazed toes | Τα γυαλιστερά νύχια στο πεντικιούρ είναι τάση φέτος - έδειξαν υπέροχα και στην Αθηνά Οικονομάκου

Το μανικιούρ και το πεντικιούρ της Χριστίνας Μπόμπα ήταν στην πιο κομψή εκρού - ασημί απόχρωση και μια glazed λάμψη που το έκανε να δείχνει pearly. Τα νύχια της δηλαδή έλαμπαν κυριολεκτικά σαν μαργαριτάρια. Αυτό που μας άρεσε ωστόσο ήταν ότι το χρώμα ήταν ολόιδιο τόσο στα πάνω όσο και στα κάτω άκρα, με αυτή την ομοιομορφία να δείχνει ακόμα πιο classy. Και το καλύτερο; Αυτή η glazed silver λάμψη αντικατόπτριζε τον φωτισμό με τέτοιον τρόπο που, ανάλογα με το χρώμα μπλούζας που φορούσε, είχε ως αποτέλεσμα μια διαφορετική απόχρωση. Για παράδειγμα, στη παστέλ ροζ μπλούζα της το μανικιούρ είχε μια υποψία ροζ ενώ στη γαλάζια μπλούζα είχε μια υποψία μπλε - λιλά.

Δες το αποτέλεσμα:

Η Χριστίνα Μπόμπα με "glazed" mani - pedi | Η τάση στα νύχια που κάνει θραύση στα social media τώρα
μπομπα
μπομπα
\
μπομπα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ