Follow us

Ο απόλυτος προορισμός για τα καλλυντικά και τα αρώματα του φετινού καλοκαιριού

Η νέα, υψηλής αισθητικής, καμπάνια των Hondos Center είναι πιο καλοκαιρινή από ποτέ.

MissBloom TEAM
hondos center

Η νέα καμπάνια των Hondos Center για το καλοκαίρι 2024 της οποίας τη δημιουργική επιμέλεια έχει ο Νίκος Υφαντής, απεικονίζει την ξεγνοιασιά του αυθεντικού ελληνικού καλοκαιριού και μας ταξιδεύει νοερά σε μαγευτικούς προορισμούς προδιαθέτοντάς μας για το ανέμελο καλοκαίρι που έρχεται. Tα ομώνυμα πολυκαταστήματα μας παρουσιάζουν όλες τις νέες τάσεις σε προϊόντα ομορφιάς και μόδας που ξυπνούν τις καλοκαιρινές μας αναμνήσεις και μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι.

Ο απόλυτος προορισμός για τα καλλυντικά και τα αρώματα του φετινού καλοκαιριού

Με γοητευτική ματιά και διάχυτη την αίσθηση της αποπλάνησης, τα αρώματα της καλοκαιρινής σεζόν Rabanne Fame Intense, Good Girl Blush Elixir, Gucci Guilty Elixir pour Femme, Burberry Goddess και Burberry Hero Parfum αποπνέουν δροσερές και φρέσκες εσάνς, και μας προδιαθέτουν για ειδυλλιακά βράδια γεμάτα σασπένς και ρομαντισμό. Στο ίδιο πλαίσιο, το καλοκαιρινό νεσεσέρ εμπλουτίζεται με νέα προϊόντα μακιγιάζ που αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά μας και προσθέτουν επιπλέον λάμψη στα look μας, ορίζοντας το απόλυτο Makeup Glam.

hondos center
hondos center

Η αντηλιακή προστασία βρίσκεται φυσικά ακόμα μια φορά στο επίκεντρο με τα αγαπημένα μας αντηλιακά προϊόντα να αποτελούν τον απόλυτο σύμμαχο του καλοκαιριού. Στα Hondos Center θα βρείς μια ευρεία γκάμα επιλογών που προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία από το 100% του φάσματος των ακτίνων του ηλίου, αντηλιακά με anti-aging ιδιότητες, αλλά και after sun προϊόντα που θα παρατείνουν τη χρυσαφένια επιδερμίδα μας ακόμα κι όταν το καλοκαίρι τελειώσει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ