Follow us

Blueberry milk nails | Η Κατερίνα Καινούργιου με το πιο ιδιαίτερο μανικιούρ του φετινού καλοκαιριού

Το μανικιούρ που κανείς δεν περίμενε ότι θα υιοθετήσει η παρουσιάστρια.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καινούργιου Instagram

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ξεκάθαρα μια nail queen και αυτό το αποδεικνύει συνεχώς μέσα από τα ευφάνταστα χρώματα και σχέδια που επιλέγει για το mani-pedi της. Κομψά nudes και χαρούμενα pastels, φλογερά κόκκινα ακόμα και μοναδικά nail patterns σε ξεχωριστές αποχρώσεις που λίγες τολνούν, η παρουσιάστρια δεν έχει αφήσει καμία απόχρωση ανεκμετάλλευτη. Και όλες τους δείχνουν τόσο κομψές πάνω της.

Αυτή τη φορά άφησε για λίγο τα classy pastels για ένα πολύ ιδιαίτερο και καλοκαιρινό χρώμα- που στοιχηματίζουμε ότι θα γίνει επίσης πολύ δημοφιλές σύντομα. Ο λόγος για το blueberry milk, ένα γαλακτερό, απαλό γαλάζιο που ανήκει στην τάση των milk bath nails, αλλά σε διαφορετική χρωματική παλέτα.

Η Αμαλία Κωστοπούλου με "Strawberry Milk Nails", το πιο κομψό μανικιούρ της σεζόν

Η τάση των milk bath nails άλλωστε δεν ορίζει τόσο το χρώμα του μανικιούρ που θα επιλεχθεί, όσο την τεχνική που θα χαρίσει στο μανικιούρ ένα γαλακτερό, εξαιρετικά απαλό και διακριτικό αποτέλεσμα, παρά ένα φωτεινό, bold χρώμα. Στην πράξη, κάθε απόχρωση μπορεί να γίνει "milky", χάρη σε αυτήν την τεχνική.

Bubble Bath Manicure | Η μόνη ροζ απόχρωση μανικιούρ που κολακεύει όλα τα μήκη νυχιών

Έτσι, το blueberry milk είναι ένα απαλό γαλανό χρώμα που ισορροπεί μεταξύ του baby blue και του φωτεινού γαλάζιου, κολακεύοντας όλες τις επιδερμίδες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ