Follow us

To τέλειο γιορτινό μακιγιάζ που κολακεύει κάθε τόνο επιδερμίδας

Και είναι κατάλληλο ακόμα και για το ρεβεγιόν.

elsa hosk Splash News / Ideal Image

Αν βρίσκεσαι σε αναζήτηση ενός γιορτινού (και κολακευτικού) μακιγιάζ, αλλά δεν ξέρεις ποιο ταιριάζει καλύτερα με το χρώμα των ματιών και τον τόνο της επιδερμίδας σου, διαβάζεις το σωστό άρθρο.

Υπάρχουν κάποια makeup looks που, εκτός του ότι είναι διαχρονικά, είναι και πολύ κλασικά, με την έννοια ότι ταιριάζουν στις περισσότερες γυναίκες, ανεξαρτήτως του αν είναι μελαχρινές ή ξανθές, γαλανομάτες ή με πιο σκούρα χρώματα ματιών.

Ένα τέτοιο ανακαλύψαμε κι εμείς σκρολάροντας στο Instagram, και το ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά. Έντονα μάτια χωρίς υπερβολές και φυσικά χείλη σε σομόν αποχρώσεις, είναι ό,τι πρέπει για τα festive πάρτυ και εκδηλώσεις που θα είσαι καλεσμένη φέτος στις γιορτές, και γιατί όχι, ακόμα και για το ρεβεγιόν.

Αν συνδυαστούν και με μπούκλες στα μαλλιά ή ένα χαλαρό vague χτένισμα, τότε το αποτέλεσμα θα είναι θεαματικό.

Πολύχρωμα νύχια | Πώς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι μια από τις πιο μεγάλες τάσεις του χειμώνα

Για να το αντιγράψεις, δεν έχεις παρά να περιγράψεις το εσωτερικό του άνω και κάτω βλεφάρου με μαύρο khol μολύβι, να περάσεις μια καφέ ή χρυσή - μπεζ σκιά στο κινητό βλέφαρο, άφθονες στρώσεις μάσκαρα και λίγο ρουζ στα μήλα για μια ροδαλή όψη υγείας. Τέλος, επίλεξε ένα σομόν nude κραγιόν στα χείλη με αντίστοιχο χρώμα στο μολύβι χειλιών για το περίγραμμα ώστε να "δέσουν" οι αποχρώσεις μεταξύ τους και να δημιουργήσεις ένα ομοιόμορφο, φυσικό αποτέλεσμα.

Ολοκλήρωσε το look με τις απαραίτητες λάμψεις σε ζυγωματικά, με τη βοήθεια ενός (υγρού κατά προτίμηση) highlighter.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε το cool μανικιούρ που βλέπουμε παντού στο Instagram

Δες τι εννοούμε:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ