Follow us

Το αισθησιακό άρωμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Ένα νέο άρωμα που παρουσιάζει όλες τις πτυχές της θηλυκότητας σε ένα μπουκάλι.

MissBloom TEAM
Mara Lafontan Splash News / Ideal Image

Ένα ολοκαίνουριο άρωμα ήρθε να "ταράξει" τα νερά της αρωματοποιίας, αφού συγκεντρώνει σε ένα μόλις μπουκαλάκι όλες τις πτυχές της γυναικείας προσωπικότητας.

Το JULIETTE, από τον γαλλικό οίκο αρωμάτων Juliette Has A Gun, είναι το αισθησιακό άρωμα που έχει κερδίσει όλες τις Γαλλίδες - και όχι μόνο. Με νότες από μαύρο κεράσι, ροζ πιπέρι και απόσταγμα γιασεμιού, αυτό το άρωμα συμβολίζει την αυτοπεποίθηση, την πολυπλοκότητα αλλά και το πάθος που χαρακτηρίζει κάθε γυναίκα. Ακόμα και το μπουκάλι του αρώματος, σε φλογερό κόκκινο χρώμα,συνιστά την αντανάκλαση της Juliette, όπου με το παθιασμένο του κόκκινο αντικατοπτρίζει την επιθυμία που φωτίζει τα χείλη της και τη σιγοβράζουσα θέρμη κάτω από τα ψηλά τακούνια της.

Το αισθησιακό άρωμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες
juliette has a gun

Το νέο άρωμα παρουσιάστηκε από την εταιρία Beauty Vibes, αποκλειστικό αντιπρόσωπο του γαλλικού οίκου Juliette Has A Gun σε ένα Irreverent Powerful Seductive event, στο Cash Bar Restaurant, στην Κηφισιά.

Σε αυτό το μοναδικό, exclusive event παρευρέθηκαν beauty experts, influencers και δημοσιογράφοι, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν όλες τις τολμηρές πτυχές της προσωπικότητάς τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ