Follow us

Models' beauty | Μάθε όλα τα μυστικά ομορφιάς των μοντέλων

Ευκαιρία να τα εφαρμόσεις κ' εσύ στο lockdown.

Ευκαιρία να τα εφαρμόσεις κι εσύ στο lockdown.

468820_023 abaca

Gisele, Kendall, Gigi, Bella, Naomi... Είναι μερικά μόνο από τα supermodels που θαυμάζεις σε εξώφυλλα περιοδικών αλλά και στο instagram feed σου για τη θεϊκή εμφάνισή τους. Εάν αναρωτιέσαι τι κάνουν και παραμένουν πάντα τόσο αψεγάδιαστες, δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω μερικά από τα μυστικά ομορφιάς τους, που μάλιστα θα έχεις όλο το χρόνο να εφαρμόσεις την περίοδο της καραντίνας.

Δες επίσης: Είναι αλήθεια! Με αυτήν την DIY μάσκα 2 υλικών, η ακμή εξαφανίζεται μέσα σε ένα βράδυ

Μην ξεχνάς ότι είναι οι πλέον κατάλληλες για να μοιραστούν μαζί μας τα beauty tips τους, καθώς συνεργάζονται όλη τους τη ζωή με τους πιο καταξιωμένους makeup artists και hairstylists διεθνώς. Το καθημερινό makeup και hairstyling ναι μεν τις δείχνει εκθαμβωτικές, ταυτόχρονα όμως ταλαιπωρεί την επιδερμίδα και τα μαλλιά τους αναγκάζοντάς τες να ακολουθούν πιστά διάφορες διαδικασίες περιποίησης. Και όση εντύπωση και αν σου κάνει, σε πληροφορούμε ότι τα μυστικά στα οποία ορκίζονται δεν περιλαμβάνουν ακριβά καλλυντικά και πολυτελή προϊόντα, αλλά απλές και ανέξοδες μεθόδους που μπορούμε όλες να δοκιμάσουμε πανεύκολα.

Ποια είναι όμως τα πολυπόθητα μυστικά ομορφιάς των μοντέλων;

Gigi Hadid

Η νεαρή μανούλα έχει δηλώσει ότι όταν βγάζει κάποιο σπυράκι στο πρόσωπο, εφαρμόζει λίγη οδοντόκρεμα το βράδυ, η οποία δρα κατά τη διάρκεια της νύχτας ξηραίνοντάς το. Μια συμβουλή της μαμάς της που ακολουθεί από την εφηβεία της και φαίνεται να φέρνει αποτελέσματα στο τέλειο δέρμα της.

Miranda Kerr

Το μοντέλο ορκίζεται στο έλαιο τριαντάφυλλου, που το θεωρεί ένα από τα πιο σημαντικά προϊόντα της skincare routine της και δεν λείπει ποτέ από το νεσεσέρ της. Περιέχει τις απαραίτητες βιταμίνες και αντιοξειδωτικά για τη θρέψη του δέρματος, ενώ έχει και αντιγηραντικές ιδιότητες. Το εφαρμόζει κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί, ενώ το χρησιμοποιεί και για το ντεμακιγιάζ της μετά από τα shows, καθώς όπως υποστηρίζει, λατρεύει τη μεταξένια αίσθηση που αφήνει στην επιδερμίδα της.

Kendall Jenner

Η 25χρονη έχει αναφέρει πολλές φορές ότι αποφεύγει να ακουμπάει το πρόσωπό της με τα χέρια της και το πλένει με το αγαπημένο της καθαριστικό δύο με τρεις φορές την ημέρα, καθώς έχει ιστορικό ακμής και θέλει το δέρμα της να είναι πεντακάθαρο. Επίσης, δεν ξεχνάει ποτέ την κρέμα ματιών της, την οποία εφαρμόζει από τα 20 της.

Δες επίσης: Kendall Jenner | Tα ωραιότερα beauty looks της με αφορμή τα γενέθλιά της

Irina Shayk

Άλλο ένα supermodel που ορκίζεται στις ιδιότητες των φυσικών ελαίων περιποίησης - αυτή τη φορά στο λάδι καρύδας. Το προτιμά έναντι όλων των άλλων προϊόντων, και το εφαρμόζει στο πρόσωπο και στα μαλλιά για λάμψη, απαλότητα και πλήρη ενυδάτωση.

Rosie Huntington-Whitely

H Rosie - που επίσης έχει δηλώσει ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με το δέρμα της, όπως σπυράκια, μαύρους κύκλους και πρήξιμο - υποστηρίζει ότι ένα κρύο ντους κάνει θαύματα. Της αρέσει να περνάει το πρόσωπό της με ένα παγάκι, το οποίο βοηθάει τους διεσταλμένους πόρους να κλείσουν. Επιπλέον, όταν είναι κουρασμένη τοποθετεί κουτάλια στην ψύξη και στη συνέχεια χαλαρώνει με αυτά στα μάτια της, για να ανακουφιστεί από οποιοδήποτε πρήξιμο τυχόν έχει.

Gisele Bündchen

Το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου φτιάχνει μόνη της ένα body scrub, το οποίο εφαρμόζει στο σώμα της τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα, κάνοντας μασάζ στην επιδερμίδα. Το αποτέλεσμα; Λαμπερό και λείο δέρμα, με αισθητά μειωμένη κυτταρίτιδα. Σημείωσε: λίγο ελαιόλαδο με θαλασσινό αλάτι θα κάνουν αμέσως τη διαφορά.

Naomi

Ακόμα και ένα supermodel όπως η Νaomi, που δεν έχει κανένα απολύτως δερματικό θέμα, χρησιμοποιεί scrubs από κόκκους καφέ για μια πιο λεία και αψεγάδιαστη επιδερμίδα, σαν μωρού. Η καφεΐνη είναι γνωστό ότι μειώνει την ενοχλητική όψη "φλοιού πορτοκαλιού" στους μηρούς και τους γλουτούς, ενώ συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος.

Δες επίσης: Απολέπιση προσώπου | Κάθε πότε να κάνεις και το σούπερ diy scrub με βρόμη και λεμόνι

Κεντρική εικόνα: Abaca Press

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ