Follow us

Kendall Jenner | Tα ωραιότερα beauty looks της με αφορμή τα γενέθλιά της

Είναι ο ορισμός του "natural glam".

Kendall Jenner μαλλιά

Η Kendall Jenner σήμερα το γιορτάζει, αφού γίνεται 25 ετών, και με αφορμή αυτό το γεγονός συγκεντρώσαμε και σου παρουσιάζουμε τα πιο εντυπωσιακά beauty looks της.

Ανατρέχοντας σε όλες τις εμφανίσεις της των τελευταίων χρόνων, παρατηρήσαμε ένα μοτίβο όσον αφορά στα makeup και hair looks της. Ενώ οι αδελφές της λατρεύουν να πειραματίζονται με κάθε λογής εκκεντρικά και super glam στυλ τόσο στα χτενίσματα/κουρέματα όσο και στο μακιγιάζ τους, το μοντέλο της οικογένειας προτιμά να κρατάει σχετικά χαμηλούς τους τόνους και να αφήνει τα πανέμορφα χαρακτηριστικά της να λάμψουν φυσικά.

Η 25χρονη φαίνεται να είναι λάτρης του nude makeup και του "natural glam", υιοθετώντας κυρίως θερμές αποχρώσεις στις σκιές που χρησιμοποιεί, ενώ πολύ σπάνια την έχουμε δει να κυκλοφορεί με έντονα σκούρα κραγιόν - στα οποία βέβαια επίσης είναι pro. Πάντως, τα nude lips, το bronzer και οι έντονες λάμψεις είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των makeup looks της, είτε πρόκειται για on carpet εμφανίσεις είτε για την καθημερινότητά της.

Σε ό, τι αφορά τα μαλλιά, μένει πιστή μελαχρινή με ελάχιστες αλλαγές στο χρώμα τους - με εξαίρεση τις ανταύγειες που κάνει τους καλοκαιρινούς μήνες για να φωτίσει το πρόσωπό της. Φυσικά, δεν ξεχνάμε την περίοδο που έγινε ξανθιά για τις ανάγκες του fashion show για τον οίκο Burberry, αλλά αυτή η αλλαγή κράτησε μόλις μια εβδομάδα. Όσο για το κούρεμά της, φαίνεται να προτιμά τα bob hairstyles, ενώ όταν θέλει να κάνει κάποια ξεχωριστή εμφάνιση προσθέτει μερικά μακριά extensions.

Δες παρακάτω μερικές από τις εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε και που αποτελούν ατελείωτη πηγή έμπνευσης για τα επόμενα beauty looks μας.

H πρόσφατη μεταμφίεσή της ως Pamela Anderson για το Halloween που πέρασε. Η ξανθιά περούκα με τις αραιές αφέλειες, τις μπούκλες και τον τέλειο όγκο, καθώς και το έντονο μακιγιάζ προσδίδουν το απαραίτητο '90s vibe που τη βάζουν αυτόματα στον ρόλο.

Δες επίσης: Πιο ξανθιά από ποτέ η Kendall Jenner | Το νέο hair look που ενθουσίασε το Instagram

Το απόλυτο nude makeup, το οποίο δημιούργησε με καλλυντικά της συλλογής Kylie Cosmetics. Όπως αναφέρει και στη λεζάντα, είναι το αγαπημένο μακιγιάζ που έκανε ποτέ.

Το ξανθό χρώμα που υιοθέτησε χάριν της συμμετοχής της στο Burberry Fashion Show SS20.

Με "crimped hair" και φυσικό, λαμπερό μακιγιάζ.

Με το κλασικό bob haircut, που τείνει να γίνει σήμα κατατεθέν της. Τις περισσότερες φορές επιλέγει ένα χαλαρό, wavy στυλ, και άλλες φορές υιοθετεί ένα vague χτένισμα με όγκο.

Super glam makeup και με μαλλιά πιασμένα σε ψηλό κότσο.

Bronzed beauty και με χαλαρά ίσια μαλλιά.

Με μακριά, sleek αλογοουρά και χωρίστρα στη μέση.

Με ένα super natural look από την κορυφή ως τα νύχια, με επιμελώς ατημέλητα μαλλιά μετρίου μήκους και no makeup-make up look.

Από τις λίγες φορές που τη βλέπουμε με κόκκινο κραγιόν, και μας αρέσει πολύ! Τι λες;

Δες επίσης: Kendall & Kylie Jenner | Τα hair trends που προτείνουν σίγουρα θα σε βάλουν σε σκέψεις

Πηγή κεντρικής εικόνας: Instagram @kendalljenner

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ