Follow us

Courteney Cox | Η φωτογραφία με τα φρύδια της που έγινε viral

"Too much?"

662146_068 abaca

Η Courteney Cox, μετά τις extreme - για εκείνη - αλλαγές που έκανε στα μαλλιά της, με το έντονα φιλαριστό shag κούρεμα και τις 70s curtain bangs, αλλά και το κόψιμό τους live on camera ελάχιστους μήνες μετά, η ηθοποιός εντυπωσιάζει για άλλη μια φορά στα social media.

Δες εδώ: Η Courteney Cox άλλαξε τα μαλλιά της και η Monica Geller θα ήταν περήφανη για το νέο της κούρεμα

Με τη χαρακτηριστική χιουμοριστική διάθεση που τη διακρίνει, ανέβασε μια εικόνα στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου η 56χρονη ηθοποιός ποζάρει με ένα ελαφρύ μειδίαμα στα χείλη δείχνοντας στους 10 εκατομμύρια followers της τα νέα της φρύδια.

Η ίδια αναγράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας ότι εφάρμοσε μόλις την τεχνική microblading στα φρύδια της και ρωτάει το κοινό αν τους φαίνεται ... "too much".

Δες το snap της Courteney Cox:

Όπως θα διαπιστώσεις κ᾽εσύ, το αποτέλεσμα είναι τα φρύδια της να έχουν γίνει αρκετά πυκνά και πολύ πιο μεγάλα από το αρχικό λεπτό σχήμα τους, όπως βέβαια προστάζει και η μόδα των τελευταίων χρόνων.

Η εικόνα, που ομολογουμένως ήταν αρκετά αστεία, συγκέντρωσε όπως ήταν αναμενόμενο χιλιάδες σχόλια από θαυμαστές αλλά και celebrities. Τα περισσότερα την αποθέωναν και υποστήριζαν την επιλογή της να κάνει τα φρύδια της πιο thick και fluffy, ενώ υπήρχαν και άλλα που συνέχισαν την πλάκα της με καλοπροαίρετο χιούμορ.

Τι είναι το microblading;

Αναφορικά με την εν λόγω τεχνική, πρόκειται στην ουσία για μια μορφή τατουάζ χωρίς μηχάνημα, αφού το microblading είναι χειροκίνητο και δεν έχει ηλεκτρισμό. Δεν χτυπάει στο δέρμα ώστε να φτάσει στο χορίο και να εγχύσει μελάνι. Σε αυτό ακριβώς διαφέρει από το τατουάζ φρυδιών, αφού το πρώτο είναι ημιμόνιμο, με διάρκεια από 1 έως 2 χρόνια, ενώ οι παραδοσιακές τεχνικές τατουάζ φρυδιών είναι μόνιμες, μιας και το μελάνι εγχύεται βαθύτερα στο δέρμα. Χρησιμοποιείται για να αλλάξει το σχήμα, την πυκνότητα αλλά και το χρώμα των φρυδιών, και είναι πολύ δημοφιλές ανάμεσα σε πολλές celebrities και beauty addicts παγκοσμίως χάρη στην ευελιξία και τη μικρή διάρκειά του, που επιτρέπει αλλαγές και διορθωτικές κινήσεις, εάν χρειαστεί.

Δες εδώ: Δημήτρης Γιαννέτος | Δεν θα πιστέψεις από πού εμπνεύστηκε το χτένισμα της Joey King για τα People’s Choice Awards

Κεντρική εικόνα: Abaca / www.visualhellas.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ