Follow us

Έχεις θαμπό και κουρασμένο δέρμα; Δες πώς θα μειώσεις τα σημάδια κούρασης στο πρόσωπό σου

Για μια επιδερμίδα που ακτινοβολεί υγεία και λάμψη.

copy

Είναι γεγονός ότι οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, σε συνδυασμό με το άγχος, την ψυχική και σωματική κούραση, τη μη ισορροπημένη διατροφή αλλά και τον ανήσυχο ύπνο, έχουν αντίκτυπο όχι μόνο στο σώμα αλλά και στο πρόσωπο μας. Και αυτό με τη σειρά του σημαίνει θαμπή όψη, κουρασμένο δέρμα και χαρακτηριστικά, χαλάρωση ακόμα και ρυτίδες.

Για την αντιμετώπιση του φαινομένου, τα καινοτόμα Εργαστήρια της Lierac ανέπτυξαν το αναζωογονητικό συμπύκνωμα Mésolift C15, που ενεργοποιείται με την πρώτη κιόλας χρήση.

Πρόκειται για ένα σύμπλοκο θρεπτικών συστατικών που μιμείται την ενέσιμη μεσοθεραπεία που πραγματοποιείται στο ιατρείο. Η σύνθεσή του με αμινοξέα, που συμβάλλουν στην ενυδάτωση και ελαστικότητα της επιδερμίδας, αλλά και υαλουρονικό οξύ σε μικροκάψουλες, βοηθάει στην ενυδάτωση, τη λείανση και την επαναπύκνωση της επιδερμίδας. Ταυτόχρονα, μια καθαρή δόση καθαρής βιταμίνης C 15% ενδυναμώνει τον κυτταρικό μεταβολισμό, με αποτέλεσμα μια λεία, ξεκούραστη και λαμπερή επιδερμίδα.

Εάν μάλιστα συνδυαστεί με την αναζωογονητική κρέμα κατά της κούρασης Mésolift, τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά. Περιέχει ένα σύμπλοκο ΑΗΑ με ιδιότητες απολέπισης καθώς και βιταμίνες Β, Ε και την προ-βιταμίνη Α που δρουν συμπληρωματικά με τη βιταμίνη C, ενάντια στο

οξειδωτικό στρες. Αποτέλεσμα; Η αντοχή της επιδερμίδας βελτιώνεται ενώ καταπολεμάται η πρόωρη γήρανση των κυττάρων.

Είναι πολύ σημαντικό να δράσουμε γρήγορα στα πρώτα σημάδια εξάντλησης της επιδερμίδας όσο ακόμα μπορούν να διορθωθούν, ώστε να μην εγκατασταθούν και εντείνουν τα σημάδια της γήρανσης.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στο www.lierac.gr/.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ